- 27 Ocak 2010
- 58.760
- 30.390
- 3.363
başşak maçları varmıydı bunların. bi güzellik yapıp öyle gitseydin gömleği güzel hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sonuca sevinenlere guluyorum ,ikisinde basak maci var.
Fb bu maci kaybetseydi,moralmen biteceklerdi.
Bjk rakip olamaz bize zaten.
Senol istifa eder ,bu beraberlik yuzunden degil 2.yari bjk oynamadigi icin.
eglenmek istiyoruz biz.ayrıca tabiki fener küme düşsün,düşmemek iç,in basaksehiri yensin.lehimize fenerin kümede olmasıFenerin düşerken bile bizim şampiyon olmamamızı istememesine takılıyorsunuz da siz de şampiyonluk yarışında Fenerin düşmesini gözlüyorsunuz.
Çıkın abi şu kafadan adamlar isterse kalan maçların hepsini alsın biz kendimize bakalım, bir de önümüzdeki takımın puan kaybetmesine. Bizi ilgilendiren başka birşey olmamalı.
Niye kusayım beraberlik bizim için en iyi sonuç
malesefben galatasarayli olarak izledim maci ve
Mac sonucu hosuma gitmedi.
Fb top oynamadi 2.yari, bjk gelin gol atin dedi.
işte bu ya,bu kadar mı düşünemiyosunıuzdeli gibi ihtiyacın var seneye Şlden gelecek paraya bu sonuçla 2.liği perçinledik en azından.. Ne fb ne bjk yatmayacak başakşehire biri kümede kalmaya çalışacak diğeri bir umut Galatasarayı yakalarım diye ıkınacak. .
Anadolu küçük takım stoperi. Chedjou da böyleydi.Mirin mi neyse bence de çok kötü her topu taça attı
Eğlenmek istiyorsunuz da adamlar da diyor ki biz küme düşmeye oynarken bile kaybetmemizi istiyorlar bunlar böyle küçük kafalı taraftarlar. Ki bence doğru.eglenmek istiyoruz biz.ayrıca tabiki fener küme düşsün,düşmemek iç,in basaksehiri yensin.lehimize fenerin kümede olması
Aferin fener ikinciliğimizi garantilettin, bide başakı yenip bizi şampiyon yaparsanız tamamdır zuhahaha
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayır ,şampiyonluk yarışında kalmaları işimize gelmiyor ama hala ikincilik için mücadele edecekler ki başakşehir maçı hala onlar için önemli.Neden yaw Bjk galibiyeti net daha iyi degil miydi
Neden yaw Bjk galibiyeti net daha iyi degil miydi
galiba söylediğini farkında değilsin söylediğin şeyler olasılık faktörünü ihtiva etmiyor
"Besiktas daha da toparlayamaz, Medipol macina kadar sirazesi kayar Medipol'e yenilirler
Fener bu macin gaziyla Rize'yi yener kesin dusmez ayrica Medipol'e yatar
Ayrica Kadikoy'de maglubiyet garantilerin garantisi "
futbol böyle bir şey değil
Ben aksini düşünenlerdenim hocam. Tinercileri Arena'da bir şekilde yenerdik biz. Aslolan şikecilerin bu maçta yenilip, küme düşme tehlikesini hissedip her anlamda bocalaması ve buna bağlı olarak ise Başakşehir maçına asılmalarıydı. Maçın 3-0'dan bu hale gelmiş olması şahsen beni üzdü.