STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Allah muhafaza şampiyonluğu kaçırıp, ligi 2.olarak bitirersek ön eleme maçlarını geçebileceğimizi düşünüyor musunuz cidden? Minimum 3 rakip olacak bildiğim kadarıyla ön elemede. Bizim için tek çıkar yol şampiyonluk. Çünkü oradan gelecek paraya da, en az CL'ye doğrudan katılım hakkı kadar ihtiyacımız var.

Eğlenmek istiyorsunuz da adamlar da diyor ki biz küme düşmeye oynarken bile kaybetmemizi istiyorlar bunlar böyle küçük kafalı taraftarlar. Ki bence doğru.
puhahahhaha bu ne yaaaaaaaaaaa : )))) tabiki küme düşmelerini istiyecegiz,böyle mantık mı olur?kümeye oynamaları basaksehiri yenmek zorunda olması demek fenerin.onların beyni fazla küçük.sen de onlara benzememeye calıs.zor bu kafayla

Fenerin düşerken bile bizim şampiyon olmamamızı istemesine takılıyorsunuz da siz de şampiyonluk yarışında Fenerin düşmesini gözlüyorsunuz.

Çıkın abi şu kafadan adamlar isterse kalan maçların hepsini alsın biz kendimize bakalım, bir de önümüzdeki takımın puan kaybetmesine. Bizi ilgilendiren başka birşey olmamalı.

Evet ama Fener'in kaybetmesi dusmeleri acisindan degil Medipol macina ates hattinda cikmalari acisindan kritikti

Beklediğim gibi oldu. Bu yüzden beraberlik olması iyi oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1. bjknin sampiyonluk sansı kalmadı bizim maca asılmayacaklar
  2. fener kaybetse de kazansa da basak macına aynı asılacak
  3. fener kaybetseydi basak macını kazanma ihtimali azalacaktı
  4. fenerin kume dusmesi imkansıza yakındı hala imkansıza yakın
  5. kadıkoyde kazanma sansımız cok azdı hala cok az

Makul degerlendirmeler an itibariyle sakinlestim

istifa degil istifradir o. istifa olsa duramazsin.

ayrıca eglenip eglenmeyecegimizi fenerlilere mi soracagız ne içiyosunuz akşam akşam ya

Bana ne Bjklilerden heriflerin tirt oldugu ve sampiyon olamayacaklari belliydi o yuzden kazanmalilardi bugun

Fener'in dusme ihtimali vardi bence dusuk de olsa, bugun o ihtimal bitti

Evet belki de kazanacagiz Kadikoy'de ama su macta hezimet yasasaydi Fener hem 1) Medipol macina daha cok asilirlardi 2) Kume dusme ihtimalleri katlanirdi 3) Kadikoy'de galibiyet sansimiz yukselirdi

Sevinilecek bir yani yok bence bu skorun

Hepi topu 1 puan aldilar. Sikiysa asilmasinlar akbilspor macina.

Ayrica bunlarin düsüp düsmeyeceklerini belirleyecek asil maclar Rize, A.gücü, Erzurum maclari ki, ikisi deplasmanda.

Tüm bu tablo icinde bizim yapmamiz gereken sikecileri kadiköyde yenip serilerine son verip, sampiyonluk yarisinda yara almadan bunlarin kümede kalma umutlarinin üzerine beton dökerek bir tasla 3 kus vurmak.

Anlik sinirle kesin yargi gibi yazdim

Ama Bjk'nin dagilmasi, dolayisiyla Medipol'e yenilmesi senaryosu makul
Fener'in rahatlamasi, dolayisiyla Medipol'e yenilmesi senaryosu yine makul
Kadikoy'de derbilerde costuguna inanan Fener'e yenilmemiz yine makul

Bu skor bu senaryolari daha gercekci hale getirdi

tabi ki her şey olasılık dahilinde ama bu maçın bizi bu kadar olumsuz etkileyecek bi maç olduğunu düşünmüyorum.

çarpsan en az 10 oranı var şu söylediklerinin

8jk alsa adamlar sampiyonluk yarisina girdi kötü oldu diyecektiniz
Geciniz efendim...
Iki tarafda sevinemedi güzel oldu...beter olsunlar

Kusura bakmayin ama tek benmiyim acaba.

Kargalara sampiyonluklardan sonra daha cok pis, cirkef ve itici bir camia buluyorum.

siz ne diyorsunuz

Geri
Üst Alt