STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

2018-2019 Medipol Başakşehir 3-0 Bursaspor maç özeti tr.beinsports.com özeti izle.fikrin degişir belki.6 net mpozisyon kacırmış bursa
Ya abi bu olay şu mantığa benziyor. Galatasaray Real madridi yendi ankaragücü bizi yendi öyleyse ankaragücü reali yener.

Böyle bi olay yok her maçın kendi atmosferinden tutun, oyuncu psikolojisine kadar bir çok değişken var. O gün belki visca sakatlanıp 10. dakika oyundan çıkar , bir penaltıları yenir bilmemne bir sürü şey olur. Futbol bu. Başak o zeminde adamlara 3 gol atmış ki bu bile birşeydir. Biz göztepe maçında top süremedik zeminden dolayı.

Abi onları Kadıköy'de yenme ihtimalini bende dahil Galatasaray taraftarlarının çoğunluğu düşünmüyordur emin ol. Bizim o statta alabileceğimiz maksimum puan 1, ötesi yok. Bugün yenilselerdi her anlamda düşme korkusunu hissedip, baskı duyacaklardı. Arena'da bir şekilde yeneceğimizden emin olduğum için tinercilerin yarışta olmasını bu senede önemsemedim, geçen sezonda.

Bir gün yenilecekler illa ki, neden bu sezon olmasin Liyundama'nin kafasiyla?

1 puan aldı diyemi rahat olacak fenerbahçe? Nasıl bir futbol anlayışınız var sizin? Haftaya rizeye puan kaybetsinler de görelim asılıyorlar mi asılmıyorlar mı maça?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 puan degil, 1 puani alis sekilleri dusme hattindan cikardi Fener'i bence

Bu tür dönüşler takımı ateşler diye düşünüyorsun haklı oalrak ama bu seneki fener öyle alışılmış bir takım değil.

Haftaya yenilmeleri sürpriz olmaz bana sorarsan.

Bu puan haftaya onları dominant bir oyuna itmez bence.

Hangi kisimlari iste?

Bjk'nin Medipol'den puan alma olasiligi dusmedi mi?
Fener'in Medipol'den puan alma olasiligi dusmedi mi?
Kadikoy'den puan alma olasiligimiz dusmedi mi?
Fener 1 puan aldı diye mi düştü puan alma olasılığı? Sanki son hafta maçı oynuyoruz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya abi bu olay şu mantığa benziyor. Galatasaray Real madridi yendi ankaragücü bizi yendi öyleyse ankaragücü reali yener.

Böyle bi olay yok her maçın kendi atmosferinden tutun, oyuncu psikolojisine kadar bir çok değişken var. O gün belki visca sakatlanıp 10. dakika oyundan çıkar , bir penaltıları yenir bilmemne bir sürü şey olur. Futbol bu. Başak o zeminde adamlara 3 gol atmış ki bu bile birşeydir. Biz göztepe maçında top süremedik zeminden dolayı.
ben anlatamadımki mevzuyu.basaksehir kötü diyorum.bursa 6-3 kazanabilirdi.ayrıca biz göztepe maçında o zeminde gayet iyi top oynadık.senin kıyaslamalar yanlış.neyse

Ben ikinci yariyi izlemedim maç bitti diye şu maç 10-0 bitti deseniz 3-3ten daha inandırıcı bulurdum. Fenerliler ilk devre sonunda ağlamakliydi hepsi.

İyi kura çekeriz, iyi kadro kurarız geçeriz yav daha ortada hiç bir şey yokken mağlubiyeti kabullenmek neyin nesidir.
FFP her anlamda elimizi bağlamış durumda hocam. Az evvelde söylediğim gibi minimum 3 rakiple karşılaşılıyor diye hatırlıyorum ön eleme maçlarında. Şu şartlarda 3 rakibi eleyip CL'ye katılma ihtimali bana pek olası gelmiyor.

ben anlatamadımki mevzuyu.basaksehir kötü diyorum.bursa 6-3 kazanabilirdi.ayrıca biz göztepe maçında o zeminde gayet iyi top oynadık.senin kıyaslamalar yanlış.neyse
Başak kötü ben de katılıyorum. Ama sonuç odaklı oynuyorlar ve bu konuda da başarılılar. Ben büyük maçlardan çok, sürpriz puan kayıpları bekliyorum.

Bu tür dönüşler takımı ateşler diye düşünüyorsun haklı oalrak ama bu seneki fener öyle alışılmış bir takım değil.

Haftaya yenilmeleri sürpriz olmaz bana sorarsan.

Bu puan haftaya onları dominant bir oyuna itmez bence.

Tek tesellim bizim maci da 2-2'ye getirdikten sonra toparlayamamis olmalari

Rize okkali bir tokat vursa yine kendilerini ates hattinda bulurlar zaten ama bu sefer Ersun, Sadik ve Tolgay gibi lesh pislik ama hirsli karakterler var

Bjk asilir asilmasina da bence mental olarak yikildilar toparlamalari cok zor, o maca dirayet lazim cunku Medipol bunlara hep ters geliyor imanla ciksalar kazanirlardi ancak yoksa normal sartlar altinda gucleri yetmez

Fener oyle bir sekilde aldi ki bu 1 puani Rize macina favori olarak cikacaklar, muhtemelen 3 puani cebe indirecekler. O 3 puan da Medipol macina rahat cikmalarina, dolayisiyla hirsla en iyi sekilde oynamalarina engel olacak
Fener kompakt oynayan takımlara karşı zorlanıyor Rize maçı zor geçer diye düşünüyorum .bjk artık daha fazla puan kaybeder ama 2.lik için zorlamaları lazım yine de

Başak kötü ben de katılıyorum. Ama sonuç odaklı oynuyorlar ve bu konuda da başarılılar. Ben büyük maçlardan çok, sürpriz puan kayıpları bekliyorum.
ama işte çekirge fazla sıçradı.fener,konya hatta eksik malatyada bile puan kaybetmeleri çok olası

arkadaşlar fener düşer düşmez mesele o degil,mesele sizin 11-12 hafta varken tek maçta alınan 1 puandan kesin sonuç çıkarmanız düşmez veya düşer diye.bu yanlış.bunu bi bırakın

Geri
Üst Alt