STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

nasıl iddiasız? yani malatya macı haric her macta puan kaybedebilirler.

Son 4 haftadaki rakiplerinden 3 tanesi iddaasız konuma gelecek bariz belli, gelmiyecek diyenle futbol konuşmam bile.

Bjk zaten koptu.

Malatya malum.

Arada kaldı bizim ve Fb hariç 4 maç Kayseri Dep , Rize ev , Göztepe Ev ,Konya ev

Rize maçına kadar Rize kümede kalmayı garantiler rahat rahat çıkar o maça.

Sadece göztepe maçı kaldı bence rakibin sağlam oynuyacağı.

Kayseri de az rahatladı konya maçını alarak üstüne Bjk ile cila çekerlerse gör nasıl kağıt helva olucaklarını.

Konya belki kasabilir Avrupa ligi için.

Yahu arkadaşlar Beşiktaş'ın maçı kazanmasının bizim için daha avantajlı olacağını düşünenlerin hesabını tam olarak anlayamıyorum.Beşiktaş tarafından bakıyorum.Beşiktaş bu maçı kazansa Başakşehir maçına asılacaktı diyorsunuz.28. haftaya kadar her şey aynı gitse.Beşiktaş Başakşehir'i yense son 6 haftaya yine 6 puan farkla girmiş olacak ve önünde bir Galatasaray deplasmanı olacak.Yani şimdiki durumla pek farkları olduğunu düşünmüyorum açıkcası.Ayrıca daha dün şahit olduk.Garanti gördüğün maçı 90+4'te attığın gol ile kazanıyorsun.Böyle dengesiz maçların oynandığı ortamda ensende,3 puan arkandan gelen bir rakibin düşme hattında ki bir rakibe puan kaybetmesi kadar değerli bir şey var mı ?
Fenerbahçe tarafından bakıyorum.Haftaya Rize'yi yenmiş olsun.Bursa da Sivasa yenilsin.4 puan fark yapar.Cidden bu kadar aksayan bir takımın 4 puan avantajım var diye Başakşehire bilerek kaybedip aradaki 3 puan farkını riske atacağını mı düşünüyoruz.Kaybederse gücü yetmediği için kaybedecektir.Diğer türlüsü amatörlükten de öte bir şey.

ayrıca şampiyonluga inananlarla yazışalım.kimin ne oldugu belli degil forumda.eglenmeye bile laf edilyo,karmasık dünyalardan mısınız nesiniz

bizim için en iyi sonuç bu oldu..sarıkuşlar medipole de puan kaybettirirse görevlerini yapmış olurlar:)

ama işte çekirge fazla sıçradı.fener,konya hatta eksik malatyada bile puan kaybetmeleri çok olası
2-3 hafta içinde bir şekilde puan farkının 3 e inmesi lazım bizim psikolojimiz için de. Odaklanmamız gereken bizimkilerin psikolojik olarak tutunması bence. Fener düşmüş düşmemiş umrumda değil 13. olmaları bile onların ayıbıdır . Biz kendimize bakalım'dan kastım oydu. Biz de tam anlamıyla şampiyon takım gibi oynuyor değiliz malesef.

FFP her anlamda elimizi bağlamış durumda hocam. Az evvelde söylediğim gibi minimum 3 rakiple karşılaşılıyor diye hatırlıyorum ön eleme maçlarında. Şu şartlarda 3 rakibi eleyip CL'ye katılma ihtimali bana pek olası gelmiyor.
5 buyuk ligden takım gelmiyor diye biliyorum.
biraz sansla olmayacak sey degil.

Fb ve Bjk artık hükümetspora kasmayacak.Bjk nın kazanip iddiasını sürdürmesi fb nin tedirgin olması gerekliydi.

Besiktas'in Basaksehir macina sampiyonluk veya 2.lik iddiasiyla,Fener'in de Basak macina kume korkusuyla cikmasi icin cok NET Bjk kazanmali.

tatlıses gif ile ilgili görsel sonucu

2-3 hafta içinde bir şekilde puan farkının 3 e inmesi lazım bizim psikolojimiz için de. Odaklanmamız gereken bizimkilerin psikolojik olarak tutunması bence. Fener düşmüş düşmemiş umrumda değil 13. olmaları bile onların ayıbıdır . Biz kendimize bakalım'dan kastım oydu. Biz de tam anlamıyla şampiyon takım gibi oynuyor değiliz malesef.
hem şampiyonluga odaklanıp hem fenerin küme düşecek olması durumuna neden sevinmeyelim,yani herkes özgürdür eglenmekte.ister kendinden geçer,ister küfür eder.bu kadar basit.fenerliler düştükleri durumun rezilliğine baksın

kodugumun manyagi bu sene şampiyon gibi oynayip seneye sampiyon olacaklarmis.
Lan et kafali 16.sin lan neyi sampiyon gibi oynayacaksiniz :D

hem şampiyonluga odaklanıp hem fenerin küme düşecek olması durumuna neden sevinmeyelim,yani herkes özgürdür eglenmekte.ister kendinden geçer,ister küfür eder.bu kadar basit.fenerliler düştükleri durumun rezilliğine baksın
ikisi bir arada olursa ne ala. birini tercih et deseler kendi şampiyonluğumuzu seçerim

Fener 1 puan aldı diye mi düştü puan alma olasılığı? Sanki son hafta maçı oynuyoruz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni bizim disimizda ilgilendiren tek takim Medipol. Her maci izlerken bu mac nasil biterse Medipol'un puan kaybetme olasiligi artar diye dusunerek izliyorum. Besiktas'i rakip olarak, sampiyonluk adayi olarak gormuyorum; bu mactan once de gormuyordum.

Bu mac hem bizi hem Medipol'u yakindan ilgilendiriyordu cunku ikimiz de oynamadik FBJK ile.

Bizim acimizdan bakarsak iceride sampiyonluga oynarken son haftalarda Bjk'yi tokatlamama ihtimalimiz zaten yoktu. Fener'i Kadikoy'de yenmek icin bu sene azimsanamayacak bir sansimiz vardi, Fener kotu formunu ve kaosu surdurseydi, "Fener derbileri baska oynuyor" naratifi sonlansaydi, Kadikoy'deki maca ates hattinda final maci oynar gibi ciksalardi, Aziz Yildirim'in da gitmis oldugu hesaba katilinca o senenin bu sene olma ihtimali yadsinamazdi. Ancak bu mactan sonra "Fener derbileri baska oynuyor" geyigi kuvvetlendi, Fener kotu formundan kurtulmak ve seri yapmak icin bir firsat yaratti, Kadikoy macina kume dusmeye daha uzak cikma sansi olusturdu. Yani ozetle Kadikoy galibiyetimiz zorlasti.

Medipol acisindan bakarsak, Medipol'den puan alacak olan takimlar puan durumunun ortasina uzak olan takimlardir. Yani tepeye yakin ve dusmeye yakin takimlar maclara hep ekstra motivasyonla cikarlar. Dolayisiyla bu mac hem Bjk'yi hem Fener'i orta siralara yakinlastirdigindan Medipol acisindan bu maclarin zorluk derecesini dusurdu.

Fener kompakt oynayan takımlara karşı zorlanıyor Rize maçı zor geçer diye düşünüyorum .bjk artık daha fazla puan kaybeder ama 2.lik için zorlamaları lazım yine de

Fener'in problemleri oyun veya kadro kalitesinden cok mentaldi. Bugun buyuk oranda cozduler bence bunu.

Bjk ilk dorde giremezse sasirmam

Biz tek ihtimali olanlarin takimiyiz, o ihtimal de Sampiyonluk, baska ihtimal yok

Yok 2.lik, on eleme falan bunlari geciniz bu bir

Ikincisi bize puan olarak yakin rakip bjk’ydi ve fark 3’tu yani 1 maclik bir fark
o yuzden puan kaybetmesi isimize gelirdi ve oyle de oldu, bu iki

Ucuncusu de fener bilerek basaka yatabilecek kadar kansiz bir takim oldugu icin kazanmasi isimize gelmezdi, rizeyi de yenmeleri durumunda 6 puanla bunu ciddi ciddi dusunurlerdi
Simdi rizeyi yenseler bile dusunemezler
Kaldi ki ben havaya girdikleri icin rizeye de puan vereceklerini dusunuyorum

Son olarak da fener dussun ister miyiz, hem de cok isteriz
Ama dusurmeyecekleri zaten belli yoksa su an zaten 18 puanda falan olurlardi
Bu yuzden evvela kendimize odaklanalim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3-0 dan 3-3 olması bizim için olabilecek en iyi skor.Tinercilerin g.tünün kalkmasından kurtulduk,fenerin de 1 puan almasının hiçbir anlamı yok düşme potası açısından. Hafta rize bunlara ait oldukları yeri zaten hatırlatacaktır.

Arkadaşlar hadi diyelim fener rezil oyununa devam etti son haftaya kadar küme düşme ihtimali var. Sizce düşürürler mi ? Bursayı nasıl düşürmediler daha 3-4 sene önce gördük.

O yüzden bu aldıkları 1 puan bizim açımızdan iyidir. Küme düşecekmiş diye hayal kurmayın

bjk 2.yari oynadigi oyunu gorunce evet dusmez,ama rize puan alirsa degisir isler.

Geri
Üst Alt