STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Ya cocuk mu kandiriyorsunuz ,gecen hafta konyayi 10 kisi yenemedi .
2. Yari yurudu bjk .yorulmuslarmis
Bjksin basaksehire yenilmesi icin bahane oldu bu mac.

Rize 2.yari bjk oynadigi oyunu oynamazsa puan alir fbden .

hahahaha abi besiktasdaydim ben boyle bisey gormedim ya hahahahaha
adamlar 3-0da ikinci yari baslamadan once tam basladilar koyduk mu demeye sonra goller arka arkaya gelmeye basladi hahaha

Bakmayin bu skor iyi oldu. Ben bjk yaristan dursun diyordum ama bizim takimin hali de parlak degil. 2. olsak bile elemeden gelecek en guclu takim Benfica filan olacak. Olmayan penaltiyla filan elendik. Yazin en az 3 iyi transferle kim gelirse gelsin eleriz.

Ligde kimin kimi yeneceği,kimin puan kaybedeceği hiç belli olmadığı için bize en yakın maçlar Beşiktaş-Başakşehir, Fenerbahçe-Galatasaray vs. gibi maçlardan çok daha önemli.Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum.Zamanla tecrübeyle edinilmiş bir yetenek mi bilmiyorum ama Galatasaray bu gibi ortamlardan hep şampiyon çıkmayı başardı.En azından benim takip ettiğim süre zarfınca bu böyleydi.Ama önceki yıllar gibi genele bakıp strateji oluşturmak.Muhtemel puan kayıplarını öngörmek pek mümkün değil.Örnek olarak önceki seneler bir reçete yazabiliyorduk.Bu takım evinde puan vermez ama deplasmanı kötü gibi fakat şuan hangi maçta ne olacağını kestirmesi gerçekten güç.O yüzden önümüzde ki 2-3 hafta,ligin momentumunun hangi tarafa yöneleceğini belirlemede;büyük maçlardan çok daha etkili olacaktır.Beşiktaş naz yapar mı,Fener satar mı diye kaygılanmanmaktan çok şu önümüzdeki birkaç haftayı istikrarlı geçip momentumu lehimize çevirmeye daha çok kaygılansak yeridir.Başakşehir eninde sonunda düşecek.

Son 4 haftadaki rakiplerinden 3 tanesi iddaasız konuma gelecek bariz belli, gelmiyecek diyenle futbol konuşmam bile.

Bjk zaten koptu.

Malatya malum.

Arada kaldı bizim ve Fb hariç 4 maç Kayseri Dep , Rize ev , Göztepe Ev ,Konya ev

Rize maçına kadar Rize kümede kalmayı garantiler rahat rahat çıkar o maça.

Sadece göztepe maçı kaldı bence rakibin sağlam oynuyacağı.

Kayseri de az rahatladı konya maçını alarak üstüne Bjk ile cila çekerlerse gör nasıl kağıt helva olucaklarını.

Konya belki kasabilir Avrupa ligi için.
Futbol böyle kağıt üzerinde oynansaydı tadı tuzu kalır mıydı??? Malatya bile çalarsa bunlara hiç şaşırma!!!

Dunku macla şampiyonluk umudu kalmayan bjk

Sacma bir sekilde fb puan ver basaka yenil ,hem fbye moral ver mukemmel.

Fener basaga yatar hic supheniz olmasin. Kume falan da dusmezler. Bizi ise kadikoyde yenerler.

Sene sonunda Lig tablosu ilk 3
1- Basaksehir
2- Galatasaray
3- Besiktas

Abi son 11 maçta başak biz hariç bütün maçlarını kazanacak diyor hidayet sarıdağ. Hakemli mi hakemsiz mi? Eğer hakemsizse helal olsun demekten başka ne yapabiliriz. Takdir edilecek bir seri olur çünkü. Ama bence imkansız. İnşallah da olmayacak böyle birşey. Biz tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz inşallah. Ama bu daha da zor :)

Lan oglum bjklilar niye mutlu onu Anlamiyorum ben ...
Basaka ordan bir bjk deplasmani galibiyeti yazin.

Fenerbahçeliler küme düşme hattının 1 puan üstündeki takımlarını aldıkları 1 puandan sonra büyük coşkuyla Samandıra'da karşılıyor, vizyon reyiz ne hale soktu herifleri :dd

Şampiyon olamıyorsak kadıköyde kuşlara koyup geçmek bu takımın taraftara borcudur.

moses nasıldı izleyen oldu mu

2. yarı oyundan alınmış şimdi okudum.. ilk geldiğindeki havası yok sanırım..böyle devam etsin:)

Geri
Üst Alt