Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.800
- 21.059
- 2.643
bjk ilk yarı 5-6ya gidiyordu maç sonu şenol istifa ediyor biz deşampiyonluktan oluyoruz
yersen
yersen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır ,şampiyonluk yarışında kalmaları işimize gelmiyor ama hala ikincilik için mücadele edecekler ki başakşehir maçı hala onlar için önemli.
Fener ise sadece 1 puan aldı, hala küme tehlikesi var.başaka falan da yatamazlar
önümüze bakalım fener düşerse güleriz , düşmezse niye üzülüyorsunuz onu anlamıyorum sadece o kadarpuhahahhaha bu ne yaaaaaaaaaaa : )))) tabiki küme düşmelerini istiyecegiz,böyle mantık mı olur?kümeye oynamaları basaksehiri yenmek zorunda olması demek fenerin.onların beyni fazla küçük.sen de onlara benzememeye calıs.zor bu kafayla
katılıyorum8jk alsa adamlar sampiyonluk yarisina girdi kötü oldu diyecektiniz
Geciniz efendim...
Iki tarafda sevinemedi güzel oldu...beter olsunlar
Fenerin o maçı kı*larını yırtsalar bile alabileceğini düşünmüyorum bu maçla falan olacak iş değil . Umarım yanılırım tabiEvet ama Fener'in kaybetmesi dusmeleri acisindan degil Medipol macina ates hattinda cikmalari acisindan kritikti
İYİ 3.OLALIM ÖYLEYSEKardeşim ön eleme maçlarını geçemedikten sonra 2.bitirmenin ne gibi bir getirisi olacak?
katılıyorum
3 puan gerimdeki bjk 3 puan onumdeki basaktan daha buyuk tehlikedir
Abi onları Kadıköy'de yenme ihtimalini bende dahil Galatasaray taraftarlarının çoğunluğu düşünmüyordur emin ol. Bizim o statta alabileceğimiz maksimum puan 1, ötesi yok. Bugün yenilselerdi her anlamda düşme korkusunu hissedip, baskı duyacaklardı. Arena'da bir şekilde yeneceğimizden emin olduğum için tinercilerin yarışta olmasını bu senede önemsemedim, geçen sezonda.Hepi topu 1 puan aldilar. Sikiysa asilmasinlar akbilspor macina.
Ayrica bunlarin düsüp düsmeyeceklerini belirleyecek asil maclar Rize, A.gücü, Erzurum maclari ki, ikisi deplasmanda.
Tüm bu tablo icinde bizim yapmamiz gereken sikecileri kadiköyde yenip serilerine son verip, sampiyonluk yarisinda yara almadan bunlarin kümede kalma umutlarinin üzerine beton dökerek bir tasla 3 kus vurmak.
2018-2019 Medipol Başakşehir 3-0 Bursaspor maç özeti tr.beinsports.com özeti izle.fikrin degişir belki.6 net pozisyon kacırmış bursaFenerin o maçı kı*larını yırtsalar bile alabileceğini düşünmüyorum bu maçla falan olacak iş değil . Umarım yanılırım tabi
üzülen yok,eglenceden mahrum kalırız diye endişeye kapılan var sadeceönümüze bakalım fener düşerse güleriz , düşmezse niye üzülüyorsunuz onu anlamıyorum sadece o kadar
Hiç bir farkı yok kardeşim. Bizim CL'ye doğrudan katılım hakkıyla beraber, şampiyonluğun getirisi olan meblağa da ihtiyacımız var. Bunun içinde tek çıkar yol şampiyonluk.İYİ 3.OLALIM ÖYLEYSE
Hepi topu 1 puan aldilar. Sikiysa asilmasinlar akbilspor macina.
Bir puanlami ates hattindan kurtuldular?
İyi kura çekeriz, iyi kadro kurarız geçeriz yav daha ortada hiç bir şey yokken mağlubiyeti kabullenmek neyin nesidir.Kardeşim ön eleme maçlarını geçemedikten sonra 2.bitirmenin ne gibi bir getirisi olacak?
o hayali fenerbahce yasatıyor bize biz kurmuyoruzArkadaşlar hadi diyelim fener rezil oyununa devam etti son haftaya kadar küme düşme ihtimali var. Sizce düşürürler mi ? Bursayı nasıl düşürmediler daha 3-4 sene önce gördük.
O yüzden bu aldıkları 1 puan bizim açımızdan iyidir. Küme düşecekmiş diye hayal kurmayın