STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Bu macta ozetini bulamadim ama Umit Ozat toptan ayagini cekiyor golden once, bir de gol yedikten sonra guluyordu bir futbolcu. Cok zaman oldu cok hatirlamiyorum. Onun disinda sike ve hile ile hep yaris icinde olduklari icin yatmadilar tabi kimseye ama bu sene gor simdi. Rize'yi yenerlerse hic zorlamadan verirler maci City'e..

tamam kardeşim fener başağa yatacak üstüne bjk de yatacak

üstüne fener bizi de yenip başağı şampiyon yapacak

he olur da fener puan alırsa yüzünüz kızarmayacak nasıl olsa yatacaklar dediniz ama olmadı hiçbir bağlayıcılığı yok

11 hafta mı az yoksa 11 puan fark mı bjk koptu işte hala ne diyorsun.

Fb 28 yaparsa Erzurum bize yenilirse 21 de kalıyor 7 puan fark nereye kapanıyor , Akhisarda baya geride.

Bursa , Paşa falan da maça alamıyor Fb başakşehir maçına 13 yabancıyla bile çıkar Rize maçını alırsa.
antuda bjk+rize maclarindan 4 puan cikarirsak basaksehire rahatlikla maci verebiliriz yazmisti angutun biri. bunlar o isleri iyi bilir

Fbyi ovenler ve bjk 2.yari ilginc oyununu gormeyenler pisman olacaklar.

Fb-antep 4-3 luk macini izledim sanki.

he olur da fener puan alırsa yüzünüz kızarmayacak nasıl olsa yatacaklar dediniz ama olmadı hiçbir bağlayıcılığı yok

Yatacaktan kasit bile bile yenilecekler degil ki

Canlarini dislerine takmayacaklar, olum kalim macina cikmayacaklar

2.olarak Cl diyenler var hala bu takım Avrupa'da son 30 a yakın maçta 2 maç aldı ostersundusu bile yenemedi çıkacak 3 eleme geçicek kalacak Cl'ye hayal bu hayal takıma tam 7 tane topçu lazım 3 turu geçmemiz için Ffp yüzünden 1 tane bile alamıyoruz elimizdeki sağlam topçuları satıp anca alırız o da yine ortaya aynı takım çıkacağını gösterir.

veeeeeeeeeeeee

3. golden sonra ayının sevinci

42505

fenerin basinda aykut hoca olmadigi icin ümitlenmeyi birakin bence. trabzon sahasinda bursaya yenildi ve rize düstü, ts basinda ersun denilen zat var idi

Cok ama cok kotu skor olabilecek en kotu sekilde oldu

Besiktas daha da toparlayamaz, Medipol macina kadar sirazesi kayar Medipol'e yenilirler

Fener bu macin gaziyla Rize'yi yener kesin dusmez ayrica Medipol'e yatar

Ayrica Kadikoy'de maglubiyet garantilerin garantisi

Jimnastikciler su kadar depresyona girmemistir. Biz döküldügümüz sene Hagi'yle kadiköyde galibiyeti kacirdik, sike sezonunda trabzonu yendik. Üc büyüklerin derbi reaksiyonu belli olmaz.

Ama jimnastikcilerin akbilspora karsi genel bir ezikligi var. Ben maydanozsporun akbilsporla berabere kalacagini düsünüyorum.

Bu sezon 11 deplasman macinda fenerbahce toplamda 8 Gol atti. Bu gollerin 5 tanesi biz ve bjk atti. Cok garip. Adamlarin bugune kadar sadece 5 deplasman golu vardi, bugun okadarini 45dk atacakti.

Herkez bjk soyle boyle diyor ama Allah askina su minir mi o Adam bizim paf takima bile almam. Birde o alman cocuk kanatta oynayan, adam bildigin almanya 4. Lig topcusu.

Sundan eminim bu bjk kadrosu fbnin kadrosundan daha kotu

Karışık duygular içindeyim.

Maydanozsporun 3-0'dan 3-3 yapması ❌
Düşme potasındayken 1 puan alması ❌

Jimnastikçilerin 3-0'dan galibiyeti vermesi ✅
CL için büyük avantaj yakalamamız ✅
Maydanozsporun 3 puan alamaması ✅
Bu maçtan bizim için çıkacak en iyi skorun beraberlik olması ✅

Toplamda sevindiren olaylar ağır basıyor.
Ben aksini düşünenlerdenim hocam. Tinercileri Arena'da bir şekilde yenerdik biz. Aslolan şikecilerin bu maçta yenilip, küme düşme tehlikesini hissedip her anlamda bocalaması ve buna bağlı olarak ise Başakşehir maçına asılmalarıydı. Maçın 3-0'dan bu hale gelmiş olması şahsen beni üzdü.

2.olarak Cl diyenler var hala bu takım Avrupa'da son 30 a yakın maçta 2 maç aldı ostersundusu bile yenemedi çıkacak 3 eleme geçicek kalacak Cl'ye hayal bu hayal takıma tam 7 tane topçu lazım 3 turu geçmemiz için Ffp yüzünden 1 tane bile alamıyoruz elimizdeki sağlam topçuları satıp anca alırız o da yine ortaya aynı takım çıkacağını gösterir.
bir de bjknin 2.lik icin bastiracagini falan sananlar var. bjk bitmis okeye dönüyor maks 45 dk kondisyonla oynuyorlar onuda dinlenerek oynadiklari halde bugün oynayamadilar bile. tek eleme bile olsa hic bir türk takimi eleme gecip herhangi bi turnuvaya katilamaz.

Minimum 38 puan yapmadan salma sanslari yok. Hele haftaya Rize'yi yenemezlerse ayni sekil strese devam.

Renktas senin fikirlerine itibar ederim.Sen simdi Fener,Basak'tan puan alir mi diyorsun?

Kimse başak'a yatmaz yav niye yatsınlar, maç öncesi her türlü kamuoyu baskısı oluşur kimse kimseye yatmaz. Maçlara rahat çıkmaları avantaj bile olabilir, neticede futbolu futbolcular oynuyor çok umurlarındaydı kimin şampiyon olduğu.

Yatacaktan kasit bile bile yenilecekler degil ki

Canlarini dislerine takmayacaklar, olum kalim macina cikmayacaklar

iyi de bunun için sadece iddialı olmak etken değil ki

geçen sene bjk başak deplasmanında ölü gibiydi şampiyonlukta da iddiaları vardı rezalet oynadılar , başak çok puan kaybedecek boşuna olayı dramatize ediyorsunuz zaten büyükleri genelde yeniyorlar ama içerde çok berabere kalacaklar biz kazanır mıyız önemli olan o

Jimnastikciler su kadar depresyona girmemistir. Biz döküldügümüz sene Hagi'yle kadiköyde galibiyeti kacirdik, sike sezonunda trabzonu yendik. Üc büyüklerin derbi reaksiyonu belli olmaz.

Ama jimnastikcilerin akbilspora karsi genel bir ezikligi var. Ben maydanozsporun akbilsporla berabere kalacagini düsünüyorum.

Bana ne Bjklilerden heriflerin tirt oldugu ve sampiyon olamayacaklari belliydi o yuzden kazanmalilardi bugun

Fener'in dusme ihtimali vardi bence dusuk de olsa, bugun o ihtimal bitti

Evet belki de kazanacagiz Kadikoy'de ama su macta hezimet yasasaydi Fener hem 1) Medipol macina daha cok asilirlardi 2) Kume dusme ihtimalleri katlanirdi 3) Kadikoy'de galibiyet sansimiz yukselirdi

Sevinilecek bir yani yok bence bu skorun

11 hafta mı az yoksa 11 puan fark mı bjk koptu işte hala ne diyorsun.

Fb 28 yaparsa Erzurum bize yenilirse 21 de kalıyor 7 puan fark nereye kapanıyor , Akhisarda baya geride.

Bursa , Paşa falan da maça alamıyor Fb başakşehir maçına 13 yabancıyla bile çıkar Rize maçını alırsa.
erzurum ve akhisarı hesaba katan mı var?fener düşerse 16. olarak düşer.bursa,kasımpaşa,fener ve ankaragücü 16.için aday işte.bursa,paşa maç alamıyor diyosun.bursa basaksehire 7 pozisyona girip atamamış.bundan sonra kazanamayacak demek çok saçma.adamlar maçlara asılacaklar.fener daha ankaragücü deplasmanına gidecek.yani şu hesaplama baya yanlış.ayrıca fener kasımpaşayla da deplasmanda oynayacak.

tıpkı erzurum ankaragücü macını alsaydı bize karşı asılmazdı dediğiniz gibi bu bakış açısı yanlış.erzuurm her maça asılmak zorunda.umarım anlatabilmişimdir

Geri
Üst Alt