STSL 18/19 H:23 | Beşiktaş 3-3 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Beşiktaş yenmek zorunda. Başakşehir biz ve o maç hariç bütün maçlara en kötü beraberlik cebinde çıkacak. Tabi biz dahil Beşiktaş’ın yenmesinin de zor olduğunu belirtmek lazım. Deplasmanda çok daha organize görüntü veren bir takım. Gol yemiyorlar kolay kolay.

Baya zor bir CL maçı standardında olacak bizim için. Hakem desteği de almamız imkansız.

Edit: Bu 6 puanlık fark dışında kalan maçlarda aynı puanı da alsak ipi göğüsleriz bu şartlarda. İki takımın da zor maçları benzer sayıda. Ekstra 3-4 puanı kapatmak çok zor olur başka türlü.

bunlarin haricinde bizim fb macina kadar bunlarla maksimum puan farkinin 1 olmasi sart gibi.

Eger 3 puan farkla karikoye gidersek kazanmamiz gerekecek.

Sekiztas su an avrupa liginde on elemesiz ama arkasinda trabzon var. Bu bağlamda sekiztas basaksehirle oynayana kadar trabzon bunlari zorlarsa iyi.olur

Sekiztas su an avrupa liginde on elemesiz ama arkasinda trabzon var. Bu bağlamda sekiztas basaksehirle oynayana kadar trabzon bunlari zorlarsa iyi.olur

Önelemesiz değil.Türkiye Kupası'nı alan önelemesiz gidiyor.3. olan 2 öneleme,4. olan 3 öneleme oynuyor.

Cok kritik bir asama bekliyor bizi.

Fb ,kayseri,konya maclarindan 4 puan kaybederlerse isimiz cok kolay .
Ki bjk maclari var bunlardan sonra.

bunlarin haricinde bizim fb macina kadar bunlarla maksimum puan farkinin 1 olmasi sart gibi.

Eger 3 puan farkla karikoye gidersek kazanmamiz gerekecek.

4 maç 12 yaparsak muhtemelen 2’ye düşer ben 2 beraberlik alacaklarını düşünüyorum. (Kayseri ve Konya karşısında)

Fener maçında beraberlik alıp,Beşiktaş da yenerse 28. Haftanın sonunda 1puan ile gireriz.

Bu da bir maçta daha beraberlik hakkı verir bize kalan haftalar için, Başakşehir’i yenmek kaydı ile.

4 maç 12 yaparsak muhtemelen 2’ye düşer ben 2 beraberlik alacaklarını düşünüyorum. (Kayseri ve Konya karşısında)

Fener maçında beraberlik alıp,Beşiktaş da yenerse 28. Haftanın sonunda 1puan ile gireriz.

Bu da bir maçta daha beraberlik hakkı verir bize kalan haftalar için, Başakşehir’i yenmek kaydı ile.

malatyaya %1 lik olasikla puan kayiplari olursa bu is biter.

Olmazsa dedigim gibi

Fb,kayseri,konya macindan en az 4 puan kaybetmeleri gerekiyor.

malatyaya %1 lik olasikla puan kayiplari olursa bu is biter.

Olmazsa dedigim gibi

Fb,kayseri,konya macindan en az 4 puan kaybetmeleri gerekiyor.

Edecekler bence. Orada da etmezse tebrik ederiz yapacak bir şey yok.

Tebrik derken külübü değil tabi siyasiler ile yanlı kurumları, olmayan para ile kriz döneminde sponsor olanları.

Bir sey olsada son dklarda atamadigimiz goller girsede karikoyde bu is artik bitse sonsuza dek.
Cok onemli bu seneki sampiyonluk

Şampiyonluk ihtimallerinden ziyade ben Fener maçımızla ilgili yazıcam. Garip bir şekilde Fb'nin en güçlü yanının sağ kanat olduğu bilinmesine rağmen son 5-6 maç (Zenit deplasmanı hariç) fener puan kayıpları yaşasa da bu kanadı çok etkin kullandı. Dün de zaten gollerin 2si bu kanattan geldi. Eğer biz kadıköyde Onyekuru ile başlarsak sol kanadımız çöker. Gereksiz sayıda atak yeriz burdan

Beyler biliyorsunuz ,barosun. Direkten donen topu ,tolganin atamadigi gol hep son dk idi.
Aziz gitti karikoy buyusu bozuldu.
Simdi bu akhisara attigimiz son dk golü ve bu doneler karikoy galibiyeti alametlerine isaret etmiyormu.

Şampiyonluk ihtimallerinden ziyade ben Fener maçımızla ilgili yazıcam. Garip bir şekilde Fb'nin en güçlü yanının sağ kanat olduğu bilinmesine rağmen son 5-6 maç (Zenit deplasmanı hariç) fener puan kayıpları yaşasa da bu kanadı çok etkin kullandı. Dün de zaten gollerin 2si bu kanattan geldi. Eğer biz kadıköyde Onyekuru ile başlarsak sol kanadımız çöker. Gereksiz sayıda atak yeriz burdan

Kesinlikle katılıyorum. Belhanda-Nagatomo, Mariano-Feghouli ile çıkılmalı.

Önyekuru skoru tutarsak, 60 da oyuna girip yorgun Fener’in üzerine salınmalı.

Fenerbahçe ve Besiktaşlıların kalan 10 haftada tek hedefi kaldı.

-Başakşehir'in önünü açmak
-Galatasaray'a çelme takmak

Galatasaray 22 yaparsa kopar gider korkusu çok net bir şekilde bu iki kulüpte hissediliyo. Galatasaray'ın arayı açıp gitmesini istemiyolar. Şampiyonlukta geriden gelip geçtik biz bunları, rekabet edemeyeceğiz korkusu var bütün taraftarlarında.
Aynı Fenerbahçe'nin 2001-2010 arası yakaladığı uyumu yakaladık ligde. Herkes şu an Galatasaray'dan nefret eder hale geldi. Bu süreci iyi değerlendirip Fenerbahçe'nin zamanında düştüğü hatalara düşmezsek önümüzde ki 10 sene maddi olarak yanımıza yaklaşamazlar. Rekabet Galatasaray ve diğerleri olur.

Şu an ölümüne Başakşehir'i desteklemelerini bir nevi anlayabiliyorum.
Fenerbahçe'nin kadıköy'ü hınca hınç doldurup o maçta son nefeslerine kadar koşup sahada kan dökecekleri o kadar belli ki. Oraya öyle hazırlanıp gitmeliyiz ki orda ki oyunlara tahrikle cevap vermeliyiz. Sulu derbi gibi bir hale büründürmemiz için bildiğin ali cengiz oyunları oynamamız lazım orda. Ben oraya gideyim topumu oynayayım dersen verirler eline dönersin. Çok stratejik planlar yapıp öyle gidilmeli.
Özellikle belhanda ve agresif oyuncular 10 kez 20 kez uyarılmalı. Biz ordan yenilmeden dönersek bu işi götürürüz.

o degilde kuslar derbilerin takimi olmusssss... yersen..
adamlar 2017 kasim miydi neydi ondan beri derbi alamamis. hani Allah kimseye beraberlige sevinmeyi nasip etmesin diye dua ediyordu ayi?

Geri
Üst Alt