yalnız bjk ilk yarı hayvani 1 şekilde pres yaptı. maç 2-0 oldu 3. golü atmadan çok daha önce ben dedim ki bunlar 2. yarı 60. dkdan sonra düşerler maç 2-2ye bile gelir dedim. bjk isterse 5-0 önde bitirsin ilk yarıyı. sen TD olarak 2. yarıyı hiç düşünmemişsin. ilk yarıda hangi adamlarla oynadıysan 2. yarıda da o adamlar oynayacak. bjk 120 dakikalık enerjisini sadece 35 dakika içinde tüketti. o devre 5-0 bile bitseydi emin olun 5-5'e gelirdi. futbol 90 dakikadır. istersen ilk 5 dakika içinde 8-0 yap, geri kalan 85 dakika sahada yürürsen 8-8 olur.
nitekim bjk oyuncuları ikinci yarı tamamen sahadan çıkmışlar adeta yürüyorlardı. ama ana kırılma anı bjknın 10 dakikada daha ne oldum demeden 3 gol yemesinden ziyade, bu şoku atlatıp oyunu dengeler gibi olduklarında burakın sağ çaprazdan şutu ve daha da büyük kırılma anı, burak'ın direkten dönen topuydu. O pozisyondan sonra bjklı taraftarları da oyuncuları da "artık bu maçı biz ne yaparsak yapalım alamayız" moduna soktu. fenerlileride "daha biz yenilmeyiz" psikolojisine soktu. bjklılar 3-4 olmadığına şükretmeliler, evet ilk yarıyı 3-0 önde bitirmişsin. bu maç 6 mı7 mi atarız diye devre arasında soruyorsun ama biraz futbol bilen birisi 2. yarı bjknın koşamayacağını görmesi gerekiyordu. ben maç öncesi de 2-0 olduktan sonra da bu maç 2-2 biter demiştim zaten. ha beşiktaş hiç yorulmadan 3-0 yapsaydı bu maç 7-0'dan aşağı bitmezdi.