STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

Yeneriz
Basaksehir kimle oynuyor bilmiyorum ama puanlari eşitleyecegimiz ya da 3un altina çekeceğimiz hafta olabilir
+
Fenerde bjkya cakarsa veyahut berabere kalirsa mis gibi hafta olur

Şu noktadan sonra Bjk'nin ne yaptığı çok da mühim değil.Biz kazanırsak şampiyon oluruz,kazanamazsak olamayız.Rakibimiz Başakşehir.Bjk altımızda zaten.

Allahtan benfica maçları dönüşü nispeten zayıf rakiplere denk geldi temizinden avrupadan elenelim lige bakalım

46805.jpg

Bu kadro en iyisi olur, Selcuk iyi falan oynadı deniyor ama tamam zirvede bıraksın

Serginho , Josue cezalı ama yine de zor maç Akhisar için ölüm kalım maçı olucak üstüne bize şansları tutuyor saçma sapan goller atıyorlar hep , dikkatli oyun temiz 3 puan , Erzurna maçı öncesi kayıp gelmemeli.

Son 4 maça kadar şansımızın en çok tuttuğu takımlardan biriydi Akhisar ama son 4 maçtır dediğin gibi hakikaten.

Bir sekilde aliriz.Erzurum maci oncesi Linnes ve Mariano sinirda.

Donk-Selcuk-Belhanda 3lusu devam etmeli diye dusunuyorum.Donk'un sozlesmesi uzayacak ama yapacak bir sey yok.

benficayla oynadiktan sonra ligde kim gelse yeneriz zaten öyle bir yamulttular ki bizi.

Şu kadro ve diziliş ile çıksak ne olur:

46820.jpg

Edit: Yanlış başlık ama olsun.

diagne'ye gol attıracak bir formasyon bulmalı hoca. Diagne gol atamadıkça strese giriyor gençlik.

Gerçi ilk maçında gol attı ama olsun

Akhisara yazık oldu Okan takımda kalacakti kadroyu bozmayı transfer yapalım dedi olmaz dedileryonetim nahvetti herşeyi
Şimdi pttde bol bol keşke derler

4-0 aliriz. diagne 2 feguli 2 atar

daha önce yazdigim 3-0 i dikkate almayiniz. benfica macina göre skor tahminimde yine bir degisiklik olabilir.

Kostas'ın mutlaka oynayıp goller atarak moral kazanması gereken maç.

Sonraki süreçte ihtiyacımız olacak.

Yunus ve Emre Akbaba da bu maçta oynamalı önemli bir süre alarak.

Geri
Üst Alt