STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

bein in verdiği muhtemel 11de nagatamo yok..
nagatomo hocanin prensi midir nedir anlamadim. iki mac üst üste oynayacak durumda degilse ona da yol verilsin.

bu adamin herhangi bir sakatligi yokken bursa ve konya maclarinda yerine ömer bayram oynatildi ve göz göre göre 4 puan kaybedildi.

en kötü nagatomo ömer bayramdan iyidir mesela.

Ben geçen sene nagatomo bonvervisi alınsın istemiyordum birçok kişinin aksine. Çünkü enerjisiyle oynayan bir oyuncu enerjisi bitince elinizde pek bir özellik kalmıyor. Tekniği ve orta kalitesi düşük, pozisyon alışı yetersiz. Belki yazın japonyaya falan yollayıp yerine genç birisini alabiliriz.

Ben geçen sene nagatomo bonvervisi alınsın istemiyordum birçok kişinin aksine. Çünkü enerjisiyle oynayan bir oyuncu enerjisi bitince elinizde pek bir özellik kalmıyor. Tekniği ve orta kalitesi düşük, pozisyon alışı yetersiz. Belki yazın japonyaya falan yollayıp yerine genç birisini alabiliriz.

Orta kalitesi dusuk mu? Takimda orta kesebilen tek adam.

Iki Benfica macinda da golleri ortalariyla bulduk.

Enerjisinden de bir sey eksilmis degil. Goze kotu gelmesinin sebebi Onyekuru’nun hiyarliklaridir

zemin son durum ve hazırlıklar / youtube resmi sitemiz abone olalım (şu kuşları geçelim ) , beğeni yapalım / 1-2 kelime yorum yazalım

Orta kalitesi dusuk mu? Takimda orta kesebilen tek adam.

Iki Benfica macinda da golleri ortalariyla bulduk.

Enerjisinden de bir sey eksilmis degil. Goze kotu gelmesinin sebebi Onyekuru’nun hiyarliklaridir
Tek tük iyi açıyor işte caner gibi sürekli tehlikeli orta açamıyor. Bu arada onyekuru konusunda haklısın kanatta pas istasyonu kuracağına forvetin yanına kaçıyor o yüzden bindirme yapamıyor nagatomo veya ömer.

Orta kalitesi düşük mü? Geçen yıl Sinan gümüşün Konyaya attığı gol,3 gün önce Benfica maçında sayılmayan golün ortası ilk aklıma gelen örnekler.Her türlü eleştiri yapılabilir de ortaları kesinlikle kötü değil

Orta kalitesi düşük mü? Geçen yıl Sinan gümüşün Konyaya attığı gol,3 gün önce Benfica maçında sayılmayan golün ortası ilk aklıma gelen örnekler.Her türlü eleştiri yapılabilir de ortaları kesinlikle kötü değil
Düşükten kastım şu süreklilik olayı. Ortalarının geneli tehlike oluşturuyor diyemeyiz zaten bugün bir istatistik paylaşılmıştı takımda orta atabilen kimse yok doğru düzgün tüm bekler dahil.

Düşükten kastım şu süreklilik olayı. Ortalarının geneli tehlike oluşturuyor diyemeyiz zaten bugün bir istatistik paylaşılmıştı takımda orta atabilen kimse yok doğru düzgün tüm bekler dahil.
Uzun bir süre forvetsiz oynamak da etkiledi bence o istatistikleri,isabetli orta için forvetlerin de düzgün pozisyon alması lazım.Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum istatistikler açısından

Uzun bir süre forvetsiz oynamak da etkiledi bence o istatistikleri,isabetli orta için forvetlerin de düzgün pozisyon alması lazım.Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum istatistikler açısından
En kötü daha çok orta denemeli bence çizgiye inip enerjisini harcayacağına erken ortalarını yollasın tehlike yaratsın pek fazla orta açmıyor genelde.

Geri
Üst Alt