Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
bilet var mı? bir arkadaşa lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir arkadaşa...Galatasarayliligini askidan kaldirdin mi
muslera neden yok , zaten hafta içi ismail hatay maçında oynar
Ismail
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Donk Ndiaye
Feghouli Emre Belhanda
Mitroglou
yedek: muslera emre selcuk onyekuru yunus mugdat
nagatomo hocanin prensi midir nedir anlamadim. iki mac üst üste oynayacak durumda degilse ona da yol verilsin.bein in verdiği muhtemel 11de nagatamo yok..
Ben geçen sene nagatomo bonvervisi alınsın istemiyordum birçok kişinin aksine. Çünkü enerjisiyle oynayan bir oyuncu enerjisi bitince elinizde pek bir özellik kalmıyor. Tekniği ve orta kalitesi düşük, pozisyon alışı yetersiz. Belki yazın japonyaya falan yollayıp yerine genç birisini alabiliriz.
Tek tük iyi açıyor işte caner gibi sürekli tehlikeli orta açamıyor. Bu arada onyekuru konusunda haklısın kanatta pas istasyonu kuracağına forvetin yanına kaçıyor o yüzden bindirme yapamıyor nagatomo veya ömer.Orta kalitesi dusuk mu? Takimda orta kesebilen tek adam.
Iki Benfica macinda da golleri ortalariyla bulduk.
Enerjisinden de bir sey eksilmis degil. Goze kotu gelmesinin sebebi Onyekuru’nun hiyarliklaridir
Orta kalitesi düşük mü? Geçen yıl Sinan gümüşün Konyaya attığı gol,3 gün önce Benfica maçında sayılmayan golün ortası ilk aklıma gelen örnekler.Her türlü eleştiri yapılabilir de ortaları kesinlikle kötü değilBen geçen sene nagatomo bonvervisi alınsın istemiyordum birçok kişinin aksine. Çünkü enerjisiyle oynayan bir oyuncu enerjisi bitince elinizde pek bir özellik kalmıyor. Tekniği ve orta kalitesi düşük, pozisyon alışı yetersiz. Belki yazın japonyaya falan yollayıp yerine genç birisini alabiliriz.
Tek tük iyi açıyor işte caner gibi sürekli tehlikeli orta açamıyor. Bu arada onyekuru konusunda haklısın kanatta pas istasyonu kuracağına forvetin yanına kaçıyor o yüzden bindirme yapamıyor nagatomo veya ömer.
Bir öğrenci kardeşimize bileti devrediyorum.
Ilgilenenler mesaj kutumu haraketlendirsin.
Düşükten kastım şu süreklilik olayı. Ortalarının geneli tehlike oluşturuyor diyemeyiz zaten bugün bir istatistik paylaşılmıştı takımda orta atabilen kimse yok doğru düzgün tüm bekler dahil.Orta kalitesi düşük mü? Geçen yıl Sinan gümüşün Konyaya attığı gol,3 gün önce Benfica maçında sayılmayan golün ortası ilk aklıma gelen örnekler.Her türlü eleştiri yapılabilir de ortaları kesinlikle kötü değil
Uzun bir süre forvetsiz oynamak da etkiledi bence o istatistikleri,isabetli orta için forvetlerin de düzgün pozisyon alması lazım.Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum istatistikler açısındanDüşükten kastım şu süreklilik olayı. Ortalarının geneli tehlike oluşturuyor diyemeyiz zaten bugün bir istatistik paylaşılmıştı takımda orta atabilen kimse yok doğru düzgün tüm bekler dahil.
En kötü daha çok orta denemeli bence çizgiye inip enerjisini harcayacağına erken ortalarını yollasın tehlike yaratsın pek fazla orta açmıyor genelde.Uzun bir süre forvetsiz oynamak da etkiledi bence o istatistikleri,isabetli orta için forvetlerin de düzgün pozisyon alması lazım.Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum istatistikler açısından
Maça gidemeyecem. Ben verebilirim bileti.bilet var mı? bir arkadaşa lazım
Maça gidemeyecem. Ben verebilirim bileti.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
birazdan dönücem sizlere, öğrenci de bulurum benBen de bilet devredebilirim, ogrenci olması kosuluyla