STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

Evet arkadaşlar maçın heyecanı geçti. Bizim bu futbolla şampiyon olmamız çok zor. 2.liği garantileyip Şampiyonlar Ligine katılmak daha gerçekçi duruyor.

Maci 5-0, 6-0 kazanacagimizi soyleyen renkdaslar.. Uyanin artik, uyanin.. Bu takim top felan oynamiyor. Ligin dibindeki takim bile kendi saha ve seyircin onunde sana kafa tutabiliyor.. Sen 5 golden bahsediyorsun.

Bu takim ligin en pahali kadrosu olmasina ragmen bu kadar aciz kaliyorsa bunun sorumlusu kim acaba??

Yazacak cok sey var ama bugun fazla yazmak istemiyorum. Sadece tek bir sey soyleyecegim, bugunku mac , kisir futbol sampiyonluk umitlerini iyice azaltti.. Siz hala imparator deyin..

Ermana.kizmayin yahu adama tepeden emir gelmiştir kovulmamak için elestirilerini düşürdü yoksa Erman muhalif adamdır her daim

Evet arkadaşlar maçın heyecanı geçti. Bizim bu futbolla şampiyon olmamız çok zor. 2.liği garantileyip Şampiyonlar Ligine katılmak daha gerçekçi duruyor.

2.olup Cl'ye katılmak bizim için şampiyon olmaktan daha zor gerçekçi olmak gerekirse.

2.olan şampiyonlar ligine katılamıyor beyler hayal kurmayın artık 2.olup bizim ligten 2 takım geçip katılabilecek takım yok

Kostas verkaça falan da iyi giriyor bu arada. Birazcık fiziksel eksiklik var belli. Alışınca çok daha fazla atar, topsuz oyunda da takip ettim defans arkasına da sarkmaya çalışıyor arada ama top atılmadığı için anlaşılmıyor tabi.

Maci 5-0, 6-0 kazanacagimizi soyleyen renkdaslar.. Uyanin artik, uyanin.. Bu takim top felan oynamiyor. Ligin dibindeki takim bile kendi saha ve seyircin onunde sana kafa tutabiliyor.. Sen 5 golden bahsediyorsun.

Bu takim ligin en pahali kadrosu olmasina ragmen bu kadar aciz kaliyorsa bunun sorumlusu kim acaba??

Yazacak cok sey var ama bugun fazla yazmak istemiyorum. Sadece tek bir sey soyleyecegim, bugunku mac , kisir futbol sampiyonluk umitlerini iyice azaltti.. Siz hala imparator deyin..
Karbonat gibi kabarmış gene

Şapkayi onume koyup dusundum de harbiden bu kuşlarin yasadigi travmalar çok kötüymüş, o son saniyede gelen gol olmasiydi sanirim sinirden kendimi kaybederdim.

Böyle bir sey yok ...

Geri
Üst Alt