STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

Vur de vuralim heissssssss
mitroglou.webp

Maçtan önce yazmıştım zor geçeceğini, fark bekleyenlere ders olmuştur umarım. En son ben bir gole sinan gümüş’ün konya’ya attığında bu kadar sevinmiştim. Belkide şampiyonluk gelir bu golle berabere kalsaydık kahrolurdum. Mitro için büyük moral oldu, avrupa da 15 m€ görmüş bir adam sonuçta, vuruş tekniği mükemmeldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antu ve tiner tayfalarının gol anındaki hallerini düşünmek çok eğlenceli!...

Yoksa takım yine ümit vermedi; üç gün önce eforlu bir maç oynandığını hesaba katıp, ligin kalanı için daha derli toplu futbol ummaktan başka elden gelen bir şey yok...

Kaleci maçı sattı diyorlar adam hayatının maçını oynadı

Kostas Mitroglou: Golde Donk'un hakkını yememek lazım, pozisyonu bırakmadı. Topu bir anda önümde buldum. Aşırtma bir vuruşla gol yaptım.

Erzirum maçını aldığımızda fark kesinlikle düşecek.malatya sadece viscayla yenilecek takım değil..ama erzurumu yenebilirmiyiz

İnşallah bu gol Kostas'a büyük motivasyon olur. Santraforlarıl da psikolojik olayı çok önemli.

Eren olsa orda calim atmaya falan calisirdi
Resmen sinir bosaldi, aglamaya basladim
Yeter artik arkadas ya
Hoca icin 5-6 tane baslik acilmali
Efsane hoca, kimseye yedirmeyiz ama su macera islerini artik biraksin falan diye
8-10 atacagimiz maci ne hale getirdi
Emreyiboynaticam diye 3 ortasahanin yerini degistiriyor, onliberosuz cikiyor, sonuncu akhisar elini kolunu sallaya sallaya geliyor bir de tehlike yaratiyor

Rakipte birsey yok arkadaslar, biz bu hale getirdik

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boşuna demiyoruz Şampiyonluk sadece oyun ile olmaz bu işin yarısı psikolojiktir. Ben 40 yaşıma geliyorum bu ülkede sahada bu baskıyı kuracak ikinci bir takım görmedim daha. İyi oynamadık evet yetersiziz evet ama bu ülkenin tek winner takımı biziz. Aksini söyleyen küme düşme mücadelesi veriyordur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt