STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

Onyekuru'dan kesinlikle vazgeçilmeli. Benfica maçının yorgunluğu da göz ardı edilmemeli. Kazandık evet ama buradan kesinlikle bir ders çıkarmalıyız. Fatih hoca bugün iyi bir yönetim sergileyemedi. Fakat ben yine de kendisine güveniyorum. Tecrübesiyle son darbeyi vuracaktır.

Cuma gunu inip, pazar oynamanin da olumsuz etkiledigini dusunuyorum.

Bir de habire kanata dönüp orta yapacagimiza dikine oynamamiz lazim ama dikine oynatacak santraforumuz yok!!

Ben bu Akhisar gibi inatçı bir takım görmedim. Adamlar gol yememek için yemin etmiş gibiydiler :mad:

Cok şükür bugün artık şampiyonluga daha cok inanıyorum yalnız eger bu maçta luyindama-marcao nun yerine maicon ile serdar kazması olsa yenlirdik maçın en iyileri marcao ve luyindama onun dışında ezikbahceliler sevineceklerine aglıyolar adamların rakibini yendik daha ne istiyolarsa???

Yüzde 75 topla oyna 2 direkten topun dönsün net goller kaçır yaklaşık 40 tane orta yap pas rekoru kir.

Eee terim yönetemedi.

Ha sayın! keli bir akıllı sensin
Rakip sonuncu akhisar ve eksikler var kadrosunda. Bizim sahamız ve topu bize bırakıyorlar topla oynama 75 olması bir şey göstermiyor. Pas ve ortaların çoğu boştu zaten. Şunu ciddi yazmış olamazsın..

Mitro çok kaliteli bir adam ama bu yıl fiziği çok düşük bu sene çok şey beklemeyin sağlam bir kamp gecirmeli

Susturmak bizim işimiz.

D0MIRQuX0AAeDpQ.webp

Hoca yüklenip kilidi erken açıp 5 lemeyi düşündü.herkeai sahaya sürerek Kupa maçındaki ikinci Lig takımı yla oynuyo gibi.ilk yarıda bı gol girseydi düşündüğü olurdu Emre'yi çıkarıp yunusu falan alacaktı tahminim..ama yapamadı girmeyince bitti maç çok zora girdi..onyekuru biraz dinlenmeli belki 10 kere bindirdi japon ama bir kere pas atmadı bencil çubuk kraker ..takım oyununu sabote ediyo

Akhisar galibiyeti yorumcuları çıldırtmış. Neymiş milyonluk kadrolar kuruluyormuş Avrupa'da başarılı oluncakmış. Başak şampiyon olup ders vermesi lazımmış. Ulan sanki Başakşehir milyon eurolar saçmıyor.

Orta sahan Baris Ozbek, defansin Emre Gungor olabilir ama solacigin Onyekuru olamaz, futbol bu kadar yeteneksizligi kaldiramaz

Onyekurusuz dizilis uretemessek isimiz zor

Geri
Üst Alt