STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

Geçmiş yıllardaki deneyimlerden yola çıkıp bu golün bize hissettirdiği"şampiyonluk golü"... maçın ilk 11'ini görünce zorlu maç olacağını düşünüyordum.ndyaye, Emre, belhanda orta sahası zayıf kalıyor.yalniz Kostas'in son dakikadaki sakinliği de mükemmel.Onyekuru'ya felan gelseydi şu an hayal kırıklığı yaşıyordu.aklima bir de ilk anda Mitroglu ofsayt gibi geldi.ancak son anda top rakip kaleciden geldiği için gol geçerli sayıldı.

FT: Cuma Sabah 9'da geldik. Benim bildiğim derbiler pazar oynanır. 5.5saatlik bir yoldan gelen biz pazar oynuyoruz. Ve haftada 1 maç ile gelmiyoruz, haftada 3 maç ile geliyoruz.

Konuş Ridvaaaannn

Screenshot_20190224-192450.webp

Erman Toroğlu ilginç konuşuyor, ilk yarıda böyle değildi. Sezonun ikinci yarısı ile birlikte Galatasaray üzerine oynuyor. Haklı olduğu yerler var belki ama niyeti Galatasaray'ın iyiliği için eleştiride bulunmak değil, Başakşehir şampiyonluğu için medya desteği kısmına yardımcı olmak.

Akhisar galibiyeti yorumcuları çıldırtmış. Neymiş milyonluk kadrolar kuruluyormuş Avrupa'da başarılı oluncakmış. Başak şampiyon olup ders vermesi lazımmış. Ulan sanki Başakşehir milyon eurolar saçmıyor.

Erman Toroglu Basaksehir'in hakem sikesi yaptigini ima etti Trabzon - Medipol maci gecesi, sonra iki hafta ekranlarda donemedik simdi en hasta Basaksehirli oldu Antalya maci konusunda yorum yapmadi utandi sikildi algi kasiyor

Hayal kirikligina ugradim ama demek ki Erman beyin de bir fiyati varmis

Akhisar galibiyeti yorumcuları çıldırtmış. Neymiş milyonluk kadrolar kuruluyormuş Avrupa'da başarılı oluncakmış. Başak şampiyon olup ders vermesi lazımmış. Ulan sanki Başakşehir milyon eurolar saçmıyor.

Aspor izlenmez hocam. Galatasaray yense de yenilse de eleştiriyorlar :red:

Fatih Terim: "Cuma sabahı 09:00'da gelen bir takımdan bahsediyoruz. Benim bildiğim derbiler pazar oynanır. Biz 5.5 saatlik yoldan geliyoruz ve Pazar günü oynuyoruz"

Fatih Terim: "Bu golün kıymetini iyi bileceğimizden emin olabilirsiniz. Önemli bir 3 puandı. Bu kadar atak arzusu daha önce bulunan bir golle daha değişik bir duruma gidebilirdi. Bu galibiyet bize çok önemli bir moral oldu."

Fatih Terim: "Hava toplarına vuramayınca son dakikada Donk hamlesini düşündüm. Benim totemlerim yoktur, oyun neyi gerektiriyorsa onu denerim. Son dakikalarda bunun olacağı çok aşikardı.

Erman Toroğlu ilginç konuşuyor, ilk yarıda böyle değildi. Sezonun ikinci yarısı ile birlikte Galatasaray üzerine oynuyor. Haklı olduğu yerler var belki ama niyeti Galatasaray'ın iyiliği için eleştiride bulunmak değil, Başakşehir şampiyonluğu için medya desteği kısmına yardımcı olmak.
Bu söyledikleri Erman Toroğlu 'nun görüşleri olduğuna inanmıyorsunuz sanırım reis. Başak 'ın hakemler tarafından kollandığını bas bas söyleyen Galatasaray 'a karşı yapılan hakem hatalarını söylemekten korkmayan bir adamdı ama sivri bir adamdı

Onun ipini tutanlar şekil vermişler Erman Toroğlu 'na ...

Erman Toroglu Basaksehir'in hakem sikesi yaptigini ima etti Trabzon - Medipol maci gecesi, sonra iki hafta ekranlarda donemedik simdi en hasta Basaksehirli oldu Antalya maci konusunda yorum yapmadi utandi sikildi algi kasiyor

Hayal kirikligina ugradim ama demek ki Erman beyin de bir fiyati varmis
Net kulağı çekilmiş, galibiyeti değil transferleri filan konuşuyorlar. İzlenecek gibi değil.

Geri
Üst Alt