STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

Bu söyledikleri Erman Toroğlu 'nun görüşleri olduğuna inanmıyorsunuz sanırım reis. Başak 'ın hakemler tarafından kollandığını bas bas söyleyen Galatasaray 'a karşı yapılan hakem hatalarını söylemekten korkmayan bir adamdı ama sivri bir adamdı

Onun ipini tutanlar şekil vermişler Erman Toroğlu 'na ...

Aynen katılıyorum. Geçen gün benim kalemimi ve dilimi alacak para yok diyordu kendisi. Acaba paraya değil de neye sattı dilini? :)

Karlı havalarda attığımız goller bir başka güzel oluyor.
fff65ef5e80d2d3955dc9cb7f6efe22c.jpg

Bu maçı alsaydık bile şampiyon olacağımız filan yoktu zaten

Kısaca malumun ilanı oldu

Fatih Terim’e sezon sonu teşekkür edip yolları ayırmalıyız

Şayet kalırsa seneye de aynı oyun yapısını seyredeceğiz

bundan emin olun

sen hiç başakşehir maçı seyrediyormusun kardeş. adamlar top oynamadan en az 10 maç kazandı. onlar haketti de biz mi haketmiyecegiz. bu sene lig böyle herkes

Benfica ligi ne kadar etkiledi görmüştür herkes.
O psikoloji ile çıktık ve puan kaybediyoduk. Avrupa sonucları ve yorgunluğu bu takımı cok etkiliyo.
Biz önce şu lige ambargo koymaya bakalım avrupa sonra düşünülür. Maddi olarak toplayalım kendimizi.

Aynen katılıyorum. Geçen gün benim kalemimi ve dilimi alacak para yok diyordu kendisi. Acaba paraya değil de neye sattı dilini? :)
Bu para filan değil ki reis ipini kimlerin tuttuğunu isterlerse o ipi çekebileceklerini hatırlatmışlar sanırım Erman Toroğlu'na

A spor 'da yorumculuk yapan birinin bu kadar sivri konuşuyor olabilmesi bile ilginçti zaten. Aspor 'dan beklediğim şu anda ki konuşmaları, bunlara bu konuşmalar yakışıyor zaten ...

Her Şampiyonluğun bir kırılma anı olur ya.. o "özel maç" olur ya... İşte bu maç o Maç

Takım yavaş oynuyo ve oyuncular takımda forvet olmasina alışık değiller. Onyekuru kanat olduğunun farkında değil bindiren bek oyuncusunu hiç görmüyor pas vermeyi bilmiyor orta acamiyor orta sahada belhanda dışında top süren oyuncu yok Selçuk ndiaye donk Fernando ne zaman topla çıksalar etkili oluyoruz bunları sık sık yapmalılar. Stoperlerin ayağı iyi ama yavaş ve gösteren gösteren pas veriyorlar sıkıntı yaratıyor..bu saydikalrima dikkat ettiğimiz an işler değişecek.bu arada Belhanda ve mariano gol gelince sarılıp öpüştüler ikiside mitroglujun golden sonra peşine korsanlardan .hakikaten gölü isteyen galibiyet isteyene winner oyuncular bu adamalr ne kadar kizsakda..biz oyunumuz gelistirirsek herşey farklı olacak

Geri
Üst Alt