STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Luyindama'nın golüyle kazanacağız relaks

Puan kaybı herkesin işine geliyor, İBB kaybederse bizde kaybederiz puan.

Puan kaybı herkesin işine geliyor, İBB kaybederse bizde kaybederiz puan.
İbb puan kaybederse bu maçta puan kaybı yapan futbolcu topluluğuna gelmiş geçmiş dinlemeden sövüp ceza alırım.Zaten 40 yılda bir puan kaybediyor şerefsizler...Onu da değerlendirmek lazım...Gerçi bugün puan kaybedeceklerine hiç inanmıyorum.

İbb puan kaybederse bu maçta puan kaybı yapan futbolcu topluluğuna gelmiş geçmiş dinlemeden sövüp ceza alırım.Zaten 40 yılda bir puan kaybediyor şerefsizler...Onu da değerlendirmek lazım...Gerçi bugün puan kaybedeceklerine hiç inanmıyorum.

Sakin ol,maç nasıl 90 dakikaysa lig 34 hafta.

Puan durumuna bakayım dedim erzurumun durumu harbi tam bıçak sırtı. Bugün sırtlan gibi sadıracaklardır. Kasaplıkta zirve yapacak bi maç bekliyorum. İnşallah sakat vermeyiz. Zemin tarla gibi rakip kasap gibi görünenden çok çok daha zor bi maç

alanya maçında ki hakemden dolayı yediğim bandan dolayı anca şimdi girebildim. Galibiyet bizim olsun hadi bakalım

En fazla 1 puan alacagimiz görünüyor zaten basaksehir puan kaybetmedigi sürece bizim hic bir sansimiz yok

operasyon hakemleri varken akpspor sampiyondur

1-0 biter geçmiş olsun.

Basakin sikeli penaltisindan sonra bu macin sonu belli oldu.
Zaten cucuyu vererek belli olmustu

Abi yensen ne olcak. Rakibine her hafta 3 puan hediye ediliyor. Rezillik. Tiyatro mu izlicez

başakşehir maçı gösterdi ki bu akşam yine doğranacağız

Cıkip hayvan gibi oynayip rakip tanımadan oynamalıyız. Kazanacaksin kardesim basaksehiridr yeneceksin gidip feneride deplasmanda yaneceksin. 1 puan bile kaybetmeyeceksin artik hepi topu cikip 10 mac ekstra guc vereceksin bu kadar.

maci kazandirmayacaklar. Aslinda kimse cücünün elini sikmamasi gerek, kura'da erzurum istedigini secip baslamamiz gerek. Cücü bilidigin GS düsmani

Maçın telafisi yoktur artık.

Artistlere ağzının payını vermek ayrıca oyuncuların borcu. Yaptıkları demeçleri unutmadık

Geri
Üst Alt