STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Diagne'yi sokacaksın ikinci yarı. Emre'yi alacaksın, bütün riskleri alacaksın. Bu maçta yenilmişiz berabere kalmışız fark etmez. Puan kaybı geldiği an şampiyonluk yüzde 20'lere düşer.

UEFA kupası zamanı yine Terim varken o takım önde deli gibi pres yapıp rakibe göz actirmiyordu. Şimdi izliyoruz ben bu işi anlamadım. Ya Fatih hocayı çok severim ama keşke çıkıp sorun ne anlatsa. Bu takımın kırılgan yapısını ve taktiksizligini anlayamadım. Sebebi şu iki Arap heralde

Fatih hoca maça değişiklik yaparak başlamalı. emre akbaba ve 2 forvet taktiği yapmalıyız.

UEFA kupası zamanı yine Terim varken o takım önde deli gibi pres yapıp rakibe göz actirmiyordu. Şimdi izliyoruz ben bu işi anlamadım. Ya Fatih hocayı çok severim ama keşke çıkıp sorun ne anlatsa. Bu takımın kırılgan yapısını ve taktiksizligini anlayamadım. Sebebi şu iki Arap heralde

Sorun ne söyleyim mi? 20 sene gecti...

Su hasanla ,umit de ne teknik taktik bir bilgi varda hocanin yaninda anlamiyorum.
Tamam seviyor olabilirsin ama illa kulubede mi duracaklar anlamiyorum.
Aha boyle elestirilirsin hoca!

Feguli Ndiaye Selçuk Belhanda
Diagne Mitroglou

ikinci yarıya böyle çıkmazsa geçmiş olsun. 78de gelir değişiklik

Ya penalti filan hikaye, rezil gibi futbol oynuyoruz, kimse de buna laf demek istemiyor. Siz önce hoca niza sorun, oynadigimiz futbol mu kanser mi. Her rakip bize karsi Barcelona gibi atak yapiyor, normal mi bu? Lan lig sonuncularina karsi futbol showu yiyoruz
Yaw nerde Barcelona ? Rakibin bireysel hata dışında pozisyonu mu var ?

Biraz da şans olacak arkadaş...
Feghouli'nin golünü resmen zemin engelledi

Bu takımın ciddi anlamda konsantrasyon sorunu var. Bu adamlar maç seciyor başkada bişey diyemiyorum

Geri
Üst Alt