Kendi takımının forumunda bile kuşları ağlatan takıma da Galatasaray denir.Forvete 10 Milyon Euro (yani 60-65 milyon TL) harcayip hala forvet sorunu yasayan Takima Galatasaray denir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi takımının forumunda bile kuşları ağlatan takıma da Galatasaray denir.Forvete 10 Milyon Euro (yani 60-65 milyon TL) harcayip hala forvet sorunu yasayan Takima Galatasaray denir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önce hoca biraz ciddiyet takınsın. İmam ossurursa cemaat sıçarmışTakım aşırı ciddiyetsiz hoca inş fırçalar. Oynanan oyun çok kötü
UEFA kupası zamanı yine Terim varken o takım önde deli gibi pres yapıp rakibe göz actirmiyordu. Şimdi izliyoruz ben bu işi anlamadım. Ya Fatih hocayı çok severim ama keşke çıkıp sorun ne anlatsa. Bu takımın kırılgan yapısını ve taktiksizligini anlayamadım. Sebebi şu iki Arap heralde
Yaw nerde Barcelona ? Rakibin bireysel hata dışında pozisyonu mu var ?Ya penalti filan hikaye, rezil gibi futbol oynuyoruz, kimse de buna laf demek istemiyor. Siz önce hoca niza sorun, oynadigimiz futbol mu kanser mi. Her rakip bize karsi Barcelona gibi atak yapiyor, normal mi bu? Lan lig sonuncularina karsi futbol showu yiyoruz
Her sene sampiyon olacak degiliz zaten. biraz erken havlu atmamız kötü oldu sadece, 2-3 ay geçmez simdi maçsız bombos hayat