STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Genel kanı puan bırakacağımız veya en azından aşırı zorlanacağımız yönünde, sadece burası değil herkes aynı şeyi söylüyor. Bu gibi durumlarda genelde tersi olur ama du bakalım büyük konuşmayalım.

Buradan da 3 puanla çıkarsak 73 puanla şampiyonuz at fava bekle.

Senenin en zor maçı olabilir

Öyle bir maçki kazanırsak fener maçına kadar seriye devam ederiz büyük ihtimal şampiyon oluruz.Puan kaybı halinde malatya başak macının skoruna göre şampiyonluk gidebilirde.Bana göre sezonun en kritik maçı.

Soğuk havada oynamak iyi idman oldu bu hafta.

Hatay sonrası muhtemelen direk Erzurum'a gideriz.

bugün akhisarın B takımı olması ve zayıf olması nedeniyle 10 atarız dedim zor kazandık. erzurum içinde kazanmamızı zor olarak görüyorum ?

Malatya-Başak maçının sonucu da çok önemli bu maç öncesi,takılsınlar artık bir yerde yeter

Cok ama cok zor mac. Zemin hava sartlari rakibin puan tablosundaki yeri itibari ile belkide sezonun en zor maci olabilir. Insallah kazaniriz

Ligin ikinci yarisinda düsmemeye oynayan takimlarla maclar cok zorludur özellikle deplasmanda. Mesela simdi bir Malatyaspor deplasmanini bu maca tercih ederdim. Cok zor mac olacak

Havayı filan geçin 2 şeyden korkun 1 zemin çünkü çim değil toprak 2 Semih oynarsa eyvah diyorum

Geri
Üst Alt