STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Neyse biz şampiyonluk yürüyüşümüze bakalım bizene küme düşme hattından.

Rakip Erzurum Soğuk değil de haysiyet yoksunu hakemler beni korkutuyor.

bana konya deplasmanında aydın 'ın golüyle kazandığımız maça benzer bir mac olacak gibi geliyor.Bu sefer de gol yunus akgün,aman sonları benzemesin aydın beyle...

Mitroglou ilk 11 başlamalı. O soğukta Diagne çekilmez :red:

Erol kesin Başakşehire yatar 9 puan farkla çıkacağız bu maça. Kaybedersek her şey biter maalesef kesin kazanmamiz lazım.

bizden önce başakşehir puan kaybetse,onun hırsıyla erzurumu s...neyse hayal kurmayalım şimdi

Erzurumspor maçında zeminin sert olacağını ve duran topların belirleyici olacağını düşünen Fatih Terim, idmanlarda takımına duran top çalışmaları yaptırdı; duran topları kullanan Belhanda ve Selçuk'tan kornerler ve yan toplarda Luyindama'nın hedef alınmasını istedi. (Habertürk)

:red:

(10 orta 8'i ön direğe kesildi)

47234.jpg

Yedekler ; Diagne - Yunus - Sinan - Emre Akbaba - Fernando

Donmazsak kazanırız.

ben başağın fenere puan kaybedeceğini düşünüyorum kayseri rize konya maçları da kolay değil malatya da kolay değil beşiktaş leş gibi oynuyor ama sonucta bjk deplasmanına gidiyor ordan da puan kaybedebilir bence biz kendi maçlarımızı kazanmaya bakarsak mutlaka bi yerlerde takılacaklardır

Malatyaspor'u yenemez zaten Erol Bulut hediye eder. Ben fener maçından umutluyum fener puan alır diye düşünüyorum.

Fener derbilerde kaos falan götürüyor işi. Maç tempolu ve sert olursa bu Fener in işine gelir. Başak kırmızıları görür.

Fener kazanırsa bizimde işimize gelir. Şampiyonluk için önümüz açılır.

başak maçının gidişatı ve sonucu bu maçı direkt etkileyecek.

en kötü senaryo ise son dakikalarda ya da bariz bir hakem hatasıyla başak’ın galibiyet alması olur. öyle oldu mu ‘bizi şampiyon yapmayacaklar’ düşüncesi yerleşiyor futbolcuların kafasına ve bu maç bizim için baya sıkıntılı geçer o vakit.

başak puan kaybederse tabi çok daha rahat oynarız.

kılçıksız net bir galibiyet alırlarsa da ne yapıp edip biz de yeneriz bence

Geri
Üst Alt