STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

ankaragucu macinda orta sahalari pek iyi degildi

buyuk ihtimalle kazaniriz

bloklar halinde geri çekilip, geri pas yapın diyor orda

yanlış anlaşılmalara meyil vermeyelim

Erzurumspor maçında zeminin sert olacağını ve duran topların belirleyici olacağını düşünen Fatih Terim, idmanlarda takımına duran top çalışmaları yaptırdı; duran topları kullanan Belhanda ve Selçuk'tan kornerler ve yan toplarda Luyindama'nın hedef alınmasını istedi. (Habertürk)

:red:

(10 orta 8'i ön direğe kesildi)

Belhanda ve Selçuk mu yani bildiğimiz Selçuk ha vay arkadaş vay hala kurtarıcı olarak görülüyor şu cins herif saçlarım beyazladı , yaşlandım hala Selçuk'tan medet umuyoruz yeter ulan.

Bugunden itibaren ,duran toplarda ofsaytta olsa bile futbolcularimiz sadece mudahale oldugu zaman yuzlerini tutsalar yeter lan!!!!!!!!!

Erzurum icin kirilma maci fener ve bursa kazandi. O havalara ve zemine alisiklar. Bizde normal hava ve cimde dahi top kontrolu, pas, orta , sut gibi futbolun temel ogelerinde sikinti yasayan ve daginik oynayan Feghouli Belhanda Onyekuru uclusunun etkili olamayacaklari malum. Ben bu maca

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Yuto
Mariano-Ndiaye- Fernando- Emre akbaba
Kostas-Diagne

taktigiyle cikar macin basindan sonuna kadar 70 orta kesip karambol golculari olan Kostas ve Diagne ile gol ararim. Top yapalim pas yapalim falan dersek Erzurum maci alir. Ancak Kostas ve Diagneye atilacak iyi ortalara cozum bulabileceklerini sanmiyorum. Uzun lafin kisasi umarim Feghouli, Belhanda, Onyekurunun kesildigi mac olur.

Erzurum kendi sahasında tehlikeli takım. Deplasmanlarda hemen hemen her süper lig takımı gibi sorunları mevcut.

Erzurum icin kirilma maci fener ve bursa kazandi. O havalara ve zemine alisiklar. Bizde normal hava ve cimde dahi top kontrolu, pas, orta , sut gibi futbolun temel ogelerinde sikinti yasayan ve daginik oynayan Feghouli Belhanda Onyekuru uclusunun etkili olamayacaklari malum. Ben bu maca

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Yuto
Mariano-Ndiaye- Fernando- Emre akbaba
Kostas-Diagne

taktigiyle cikar macin basindan sonuna kadar 70 orta kesip karambol golculari olan Kostas ve Diagne ile gol ararim. Top yapalim pas yapalim falan dersek Erzurum maci alir. Ancak Kostas ve Diagneye atilacak iyi ortalara cozum bulabileceklerini sanmiyorum. Uzun lafin kisasi umarim Feghouli, Belhanda, Onyekurunun kesildigi mac olur.
Herşey iyi güzelse.
Mariano ve nagatomo cezalı ve sakat oldukları için götürülmedi.

Linnesinde sakat olduğunu düşünürsek.
Eğer senin dediğin gibi ikili forvet ve güzel ortalar ile oynamak mantıklı geliyor zira hava ve zemin kötü olacak.

O açıdan 3-5-2 iyi gibi görünüyor.

1-0 olsa bile yeterli. Ikincilik en azindan garanti

Herşey iyi güzelse.
Mariano ve nagatomo cezalı ve sakat oldukları için götürülmedi.

Linnesinde sakat olduğunu düşünürsek.
Eğer senin dediğin gibi ikili forvet ve güzel ortalar ile oynamak mantıklı geliyor zira hava ve zemin kötü olacak.

O açıdan 3-5-2 iyi gibi görünüyor.

Ancak hocam arap topcularindan ne zaman vazgecmis ki bu aksam vazgececek.

Duran toplar çok önemli bi silah, luyindama, Diagne, Donk var ama bizim iyi kullanan oyuncumuz yok. Akhisar maçında bi top atamadılar düzgün. Hoca belhanda ve selçuktan çok bekler daha. Emre kullansın bari topları.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dk 60 dan sonra 0 0 devam ederse olabilir ama Feguli , Taşdemir falan kullansa kornerleri bana göre daha iyi olabilir hep aynı isimlerden medet umuyoruz patlıyoruz paso.

Duran top icin degil yaw.Duran toplari kimse iyi kullanamiyor bizde.Selcuk oyunda lazim.Son 3 deplasman galibiyetimiz Kayseri,Goztepe ve Pasa macinda vardi.Tasdemir'e de iyi pas atiyor.Belhanda'dan da Pasa macindaki performans gelirse yeneriz.

Yenersek çok çok çok güzel olur, başakşehire çakacaklar gibi geliyor

sabah zurnanın takımına hoplayıp
akşam erzuruma hoplıcaz

Duran top icin degil yaw.Duran toplari kimse iyi kullanamiyor bizde.Selcuk oyunda lazim.Son 3 deplasman galibiyetimiz Kayseri,Goztepe ve Pasa macinda vardi.Tasdemir'e de iyi pas atiyor.Belhanda'dan da Pasa macindaki performans gelirse yeneriz.

Selçuk sahada olursa orta sahada dayak yeriz ahbap.

Geri
Üst Alt