STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Semih yerine bir adet odun koysan daha faydalı olur

Ulan.....

Onyekuru, Serkan Kurtuluş'un pestilini çıkaramazsa bugün bıraksın futbolu

Rashad Obertan edouk falan Hepsi ilk 11de Erzurumda

Sergen renktasimiza göre Emirhan baya iyi genc bir sag bek. O niye oynamiyor?

Ozani Ahmetin yerine 3 mac boyu yedek tuttugu gibi, sag bekte herkez sahat olsa bile Semihe orda rahat en az 3 mac güvenirdi o zaman. Ve anca ondan sonra alt yapidan birini oynatirdi.

Sergen renktasimiza göre Emirhan baya iyi genc bir sag bek. O niye oynamiyor?

Ozani Ahmetin yerine 3 mac boyu yedek tuttugu gibi, sag bekte herkez sahat olsa bile Semihe orda rahat en az 3 mac güvenirdi o zaman. Ve anca ondan sonra alt yapidan birini oynatirdi.
Bugün u21 maçında 3 yedik erzurumdan o takımdan hiçbir oyuncu bu maçta oynayamazdı

Beyler ben bişey mi kaçırdım?

3 tane bekimiz sakat olduğu için Semih oynamıyor mu?

Yani oynayabilecek adam varken mi oynuyor Semih neden bu kadar tepki?

semih sağ bek!! fatih terim varken düşmana ne gerek var!!

Yüklenip bitirelim işi yok rakip yüklensin sakin oynayalım dersek Semih de açık verir emrede marcaoda..bastırıp atacaz

Şu kadronun elle tutulur hiçbir yanı yok yav. Fatih hocayı çok seviyorum ama olmamış bu kadro. Savunmaya çalışsam savunamam bile.

Bu sahada top kimin sahasında kalıyorsa o sahada aksilikler olur orada riskli toplar kaybedilir..biz sahamızda kabullenmeye uiklmaliyiz oyunu oarya

lefter küçükandyaysasdis sezonunu şerefsizlerin sezonu olarak anacağız başka da bir yol olmaz bu sezondan

göstere göstere başakşehir sampiyon yapılıyor koduğumun kuşları ise sırf biz sampiyon olmayalım diye bu kayrılan takımı destekliyor

fener'in şike yaptığı sezonlar bile bu sezonun yanında bomboş kalır adamlar en azından rakip kaleciyi falan ayartıyordu bunlar direk hakemi ayartıyor göstere göstere birşeyler deniyor

Fatih Terim: "Martin'i riske atmak istemedik. Yuto için de sağlık heyeti ile yaptığımız görüşmede, buraya getirmeme kararı aldık. Sağlık heyetiyle yaptığı görüşmemizde onu getirmeme kararı aldık. Mariano cezalı. Bu yüzden sağ bekte Semih oynayacak"

Geri
Üst Alt