STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Belliydi bu oyun ve tablonun olacağı ikinci yarıda aynı kadro başlarsak izlemem boşuna, Linnes - Yunus/Akbaba - Diagne acil girmeli saniye kaybedecek lüksümüz yok

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Emre
Ndiaye Selcuk
Feghouli Belhanda Yunus
Diagne

Onyekuru Serkan Kurtulus'u 1 kez bile zorlamadi saka gibi

5 sene geçti hala semih selçuk oynuyor emre taşdemir onyekuru facia zaten takımın alayı postalanmalı

Yıllardır Bjk-Fb-Ts-Başakşehir deplasmanı kazanamıyoruz.Doğru düzgün top oynamıyoruz hadi büyük maçlar olur dersiniz olmaması gerekirken.Ulan Akhisarı yenemiyosun Erzuruma leş gibi top oynuyosun.Kasımpaşa bok gibi olduğu için şansına bi galibiyet aldık.Deplasmanlara niye böyle aptal bi şekilde çıkıyo takım anlam veremiyorum.Ya arkadaş şu takım ülkenin en büyük takımı ülkede en fazla seyirciye sahip takımı.Her gittiği deplasmanda krallar gibi karşılanıyo,dünyanın desteğini görüyo ama sahaya çıkınca 2. lig takımı kadar bile mücadele etmeyip mi diyeyim edemeyip mi diyeyim bilmiyorum doğru düzgün top oynamıyo.Ne zaman bitecek bu iş bilemiyorum.Ben futbolcu olacam götüm çıkar şu kadar desteği görsem kendimi parçalarım sahada bizim paşaların şeyinde değil top oynamak.Kim çözecek bu işi merak ediyorum.

Sahada tam olarak kör dövüşü var, böyle maçlarda rakibe psikilojik baskı yapacak oyuncular olması işi kolaylaştırır. Bizde öyle biri yok beyinleri kendilerine bile yetmiyor.

3-4 Yildir yedek bekleyen iyi oyuncumuz yok normal degil bu

Bu rezil futbolun tarifi, mazereti olamaz.

Isterse eksi 20 derece olsun, isterse saha toprak zemin olsun.

Sen 95m€ luk takımsan, başında 3m€ luk TD varsa ve sampiyonluk hayalin varsa çıkıp futbolunu oynayacaksın.. Boyle geri zekalı pas kayıpları yapmayacaksın, esekler gıbi calışacaksın.. Mucadele edeceksin.. Etmezsen işte boyle koyarlar.. Allahın belaları..

Bu sene iç sahada kaybettik şampiyonluğu.
Nasıl geçen sene iç saha ile şampiyon olduysak bu senede içerde kaybettik bu kadar basit.

Şu maçın zor geçeceği belli. Adamlar düşme hattında, kredin olurdu küme düşme takımlarına evinde puan kaybetmesen.
Bu sene hiç bir şekilde hak etmedik şampiyonluğu. Başakşehir denen takımda hak etmedi. İğrenç bir lig düzeni iğrenç bir futbol.
Galatasaray'a gönül vermesek çekilecek gibi değil. Avrupa takımlarına gönül verin derim gençlerimize. İleride kanser olmazsınız.

belhanda beyimizin maç hiç umrunda değil.halı sahada bile oynarken daha hırslı oluyor insanlar....

ikinci yarı böyle başlat bari yap hemen değişikliği 80 i bekleyince ne oluyo,ayrıca kanatlardan hiçbir halt yaptığımız yok en azından böyle olsun
42827

Semih ve Onyekuru derhal cikmali. Gerekirse Donk ile 3 savunmaya donelim. Kazanamadiktan sonra kac yedigimizin onemi yok.

Alanya maçının aynısı .. ikinci yarı biraz yüklendik golü bulduk orda..burda da bira yuklensek defansı rezalet Erzurum'un .madem mitroglujun basliyon orta yapacan oyunu yıkacan..

Geri
Üst Alt