- 18 Temmuz 2009
- 80.986
- 226.168
- 5.093
Bence faul var adam durup durduk yerde yere atlıyor Vida da topa giderken ona takılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee napalimBizim sampiyonluk sansimiz %15 falanken bizim 5 puan gerimizdeki teknik direktörsüz Besiktas'in sampiyonluk sansi zaten sifir. Trabzon'un dar kadrosu ve onlarin altindaki takimlarin istikrarsiz olmasi sebebiyle serefli 3.olabilirler ama pek top oynayacaklarini sanmiyorum kalan haftalarda. Besiktas icin sezon bitti.
Bizim sampiyonluk sansimiz %15 falanken bizim 5 puan gerimizdeki teknik direktörsüz Besiktas'in sampiyonluk sansi zaten sifir. Trabzon'un dar kadrosu ve onlarin altindaki takimlarin istikrarsiz olmasi sebebiyle serefli 3.olabilirler ama pek top oynayacaklarini sanmiyorum kalan haftalarda. Besiktas icin sezon bitti.
trabzonda onazi ve diger topcular sakatlanmasa yuzde yuz gecerdi bunlarida simdi hersey olabilirBizim sampiyonluk sansimiz %15 falanken bizim 5 puan gerimizdeki teknik direktörsüz Besiktas'in sampiyonluk sansi zaten sifir. Trabzon'un dar kadrosu ve onlarin altindaki takimlarin istikrarsiz olmasi sebebiyle serefli 3.olabilirler ama pek top oynayacaklarini sanmiyorum kalan haftalarda. Besiktas icin sezon bitti.
zaten offsayt olmasi gerekDoğrumu karar gerçekten?
Emin değilim ben açıkçası.
bu mesajdan sonra asla yenemezBu Kayseri Başak ı yener içerde. Çok formdalar![]()
Ofsayt falan yokzaten offsayt olmasi gerek