STSL 18/19 H:24 | Kayserispor 2-2 Beşiktaş | MS | 2 Mart

Bence faul var adam durup durduk yerde yere atlıyor Vida da topa giderken ona takılıyor.

Hahahaha ulan bu hakemler varya yemin ederim 5 para etmez

Bizim sampiyonluk sansimiz %15 falanken bizim 5 puan gerimizdeki teknik direktörsüz Besiktas'in sampiyonluk sansi zaten sifir. Trabzon'un dar kadrosu ve onlarin altindaki takimlarin istikrarsiz olmasi sebebiyle serefli 3.olabilirler ama pek top oynayacaklarini sanmiyorum kalan haftalarda. Besiktas icin sezon bitti.

Bizim sampiyonluk sansimiz %15 falanken bizim 5 puan gerimizdeki teknik direktörsüz Besiktas'in sampiyonluk sansi zaten sifir. Trabzon'un dar kadrosu ve onlarin altindaki takimlarin istikrarsiz olmasi sebebiyle serefli 3.olabilirler ama pek top oynayacaklarini sanmiyorum kalan haftalarda. Besiktas icin sezon bitti.
Eee napalim

oha ne kacti. Allahtan kayseri ile evde oynuyoruz

Ne anlatiyon lan sen

Doğrumu karar gerçekten?

Emin değilim ben açıkçası.

trabzonda onazi ve diger topcular sakatlanmasa yuzde yuz gecerdi bunlarida simdi hersey olabilir

tinercilerin yediği gollerden önce faul aramak da moda oldu

ZTK gibi dandik organizasyonda bile attigimiz golü VAR'a inceletip öyle gol karari veren hakem gördük biz daha bir kac gün önce. Onyekuru'nun kesinlikle ofsayt olmayan pozisyonuna baktirmamisti bile. Hakemlerin su durumdaki FB ve BJK'yi bile koruyup kollamaya calismasi tam bir skandal. 150 milyonluk Oguzhan girdi.

Geri
Üst Alt