STSL 18/19 H:24 | Yeni Malatyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 3 Mart

Ben IBB denen serefsiz olusumun kimsenin beklemedigi bir macta puan kaybedecegini düsünüyorum gecenki Erzurum macinda oldugu gibi.

Bu maci alirlar bence Malatya nin pili bitti.

Ben IBB denen serefsiz olusumun kimsenin beklemedigi bir macta puan kaybedecegini düsünüyorum gecenki Erzurum macinda oldugu gibi.

Bu maci alirlar bence Malatya nin pili bitti.

Erzurum deplasmanda en dirençli ekiplerden birisi.Bence pek de sürpriz değildi Erzurum kaybı.

Bu maç puan kaybetmeleri ciddi sürpriz olur,dediğin gibi Malatya bitik.

bunların göztepe maçında kart görme ihtimali falan da var başağın balı ortada

Başakşehir klasik 0-1 deplasman galibiyetlerinden birini alır.

Handikap yaparlar 2 3 0 olur 1 de durmamaya çalışıyorlar artık eskiden 1 i atıp topu full rakibe veriyorlardı Arda ve Robinho'yu 11'e aldığından beri golü atsa da topu vermemeye çalışıyor tempoyu da yerlere çekiyor.

bunların göztepe maçında kart görme ihtimali falan da var başağın balı ortada
çok ballılar,ben basaksehir kadar ballı takım görmedim son senelerde.hiç bi şansızlık yaşamıyolar.bursa 6 net pozisyona giriyo atamıyo böyle bişey var mı ya

Erzurum deplasmanda en dirençli ekiplerden birisi.Bence pek de sürpriz değildi Erzurum kaybı.

Bu maç puan kaybetmeleri ciddi sürpriz olur,dediğin gibi Malatya bitik.

Genel olarak tokatlarlar diyordu millet. Ben de 2 farkli galibiyet alirlar diye düsünmüstüm Trabzon maci sonrasi vs.

Malatya nin basindaki hiyar dan hic bir beklentim yok zaten, gecen sezon acik acik IBB sampiyon olsun diyordu.

çok ballılar,ben basaksehir kadar ballı takım görmedim son senelerde.hiç bi şansızlık yaşamıyolar.bursa 6 net pozisyona giriyo atamıyo böyle bişey var mı ya

Gol atmakta ballılar diyebiliriz,gol atmadan tamamladıkları maç yok adamların.Bir şekil atıyorlar.Ama yememeleri bal değil bence.

Genel olarak tokatlarlar diyordu millet. Ben de 2 farkli galibiyet alirlar diye düsünmüstüm Trabzon maci sonrasi vs.

Malatya nin basindaki hiyar dan hic bir beklentim yok zaten, gecen sezon acik acik IBB sampiyon olsun diyordu.

Erzurum Ts-Fb-Bjk üçlüsüne deplasmanda yenilmedi,3 puan topladı.Bizden de puanı alıyorlardı,70'ten sonra golü bulup zar zor 1-0 kazandık.Deplasmanda sadece 3 yenilgileri vardı Başak maçı öncesi.Millet puan durumuna bakıp 17. sırada diye tokatlar dediği için sana öyle geliyor.

Ondan değil.İlk devre Başakşehir'den puanı aldı Erol.İlk devre fena değillerdi ama dirençlerini kaybettiler ikinci devrede.Sakatları da yetişmeyecek gibi bu maça.Tam Başakşehir'in tek golle kazanacağı bir maç kısaca.

Ekmek çıkmaz.Şansına soktuklarım karşılaşacakları takımlar tam kadro olmuyor.

Malatya rezil durumda ama ben bir beraberlik çıkabileceğini düşünüyorum.

bunlar da bjk gibi iflas edebilir savunmada.bursa maçı özetini izleyin yeter.biraz önde basan her takım dagıtır.basaksehirin savunması kötü.belki de gol atsalar bile gol veya goller yiyecekleri haftalara girdiler.sonuc olarakta puan kaybı yaşayacaklar belki de...

0-5
.
images

Visca ligi domine ediyor resmen. Acayip bir sezon geçiriyor. Robinho geldikten sonra girdikleri ikili oyunlarla iyice ivmeyi arttırdı. Bu ikiliyi durdurabilen Başakşehir'den puan alır. Arda da bunların el freni, Avcı umarım oynatmaya devam eder. Şu beş haftalık periyodun en az ikisinde puan kaybedeceklerini düşünüyorum.

Chebake sakatliktan cikmis ama sag acik oynuyor.Malatyalilar sag bek Seth'i begenmiyordu.Ins. sag bek Chebake oynar.

Dia sakatliktan cikmis da ise yaramaz gibi.Sol bek Bugra da yedeklerde.

Kamara ve Bifouma'nin bir sekilde yetismesi lazim.Mina 1 ay yok diyorlardi.

D0bHpZmXcAIU-aK

Chebake sakatliktan cikmis ama sag acik oynuyor.Malatyalilar sag bek Seth'i begenmiyordu.Ins. sag bek Chebake oynar.

Dia sakatliktan cikmis da ise yaramaz gibi.Sol bek Bugra da yedeklerde.

Kamara ve Bifouma'nin bir sekilde yetismesi lazim.Mina 1 ay yok diyorlardi.

D0bHpZmXcAIU-aK

Mina kesin olmayacak zaten. Stoperler pazar günü de böyle olacak. Kamara ve Bifouma'dan en az 1 tanesi mutlaka olmalı. Kadroda ileri gidecek oyuncu yok. Orta sahada da Donald mutlaka oynamalı. Bunlar olursa bir şansı olur yoksa bu kadroyla her türlü kaybeder.

Geri
Üst Alt