- 2 Temmuz 2011
- 132.484
- 55.468
- 5.338
bifouma olsa dert olmasa dert,şerefsizin teki.guliherme-perreira-kamara -alexic oynasın hücumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kim la ?bakayım iyce kadroya bi.bülent cevahir isimli takozun viscayı durdurması imkansız maalesef
hücum hattı önde basar ve etkili olursa cok sıkıntı degil savunma.iyi kötü mustafa akbaş,murat akça var stoperde.Başakşehir duman eder bu Malatya'yı.
kamara yüksek ihitmal basaksehir maçına yetişecekmiş
Ekli dosyayı görüntüle 42522 milliyet.ben antrenmanları bile takip ediyorum.
o kim la ?bakayım iyce kadroya bi.
evet bugra varken bülent cevahir kim Allah askına,sen tanıyo musun babyAynen iyi takip ediyormussun Sergen.
murat akça inşallah başarılı bi maç çıkarır.malatyayı 1.lige tasıyan isimlerdendi.sakatlanınca sadık malı daha çok ön plana cıktı.
Yeni Malatyaspor 2. yarıya kötü başladı. kolay bir maç olmayacak.
evet bugra varken bülent cevahir kim Allah askına,sen tanıyo musun baby
Malatya için kolay geçmiyeceği doğru.
evet bugra varken bülent cevahir kim Allah askına,sen tanıyo musun baby
murat akçayı sakaltlıklar bitirdi zaten.altyapıda semih kayayla beklenen en önemli stoperlerden biriydi.iyi kesiciydi,lider özellikliydi.sadıktan daha iyiydi belki de,yaşım küçüktü izlerken ama az cok hatırlıyorum.murat zaten az şans buluyo 2 senedir.sakattı çünkü.ama malatyaya önemli katkı verdi,lige cıkaranlardandı...sakatlanmasa belki bi transfer yapardı trabzona falan.Sadık isimli takoz kardeşimiz Murat Akça gibi 20 tane stoper eder yalnız.
berabere ya da bjk kazanır
la oglum ben erkana zerre güvenmiyorum. oynamasın iyileşse bile.bugra iyileşmiş dediler.O da sakat.Bulent alt ligden geldi.Yeterli biri degil.En iyisi Erkan'in yetismesi.Gerci o bile Fener macinda Dirar'i indirip penalti yaptirdi.O macta 2. yarida da bir hata yapmisti da unuttum simdi.Yani her turlu Malatya'nin solu sıkintili olacak.