STSL 18/19 H:24 | Yeni Malatyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 3 Mart

bifouma olsa dert olmasa dert,şerefsizin teki.guliherme-perreira-kamara -alexic oynasın hücumda.

murat akça inşallah başarılı bi maç çıkarır.malatyayı 1.lige tasıyan isimlerdendi.sakatlanınca sadık malı daha çok ön plana cıktı.

Malatya bu kadroyla çıkarsa maça zor olsa da bir ihtimal 1 puanı kurtarabilirler.

Fernolle
Erkan Kaş -- Mustafa Akbaş -- Murat Akça -- Seth
Murat Yıldırım
Aleksiç ---- Donald -- Guilerme ---- Pereira
Aboubakar Kamara​

Aleksiç ---- Donald -- Guilerme ---- Pereira
Aboubakar Kamara
İlerdeki bu 5'li gününde olursa Başakşehir'e en az 1 gol atar. İlk golü Malatya atarsa büyük ihtimal 1 puanı alırlar. Geriye, gerideki 5'linin gol yememesi kalıyor. Hadi hayırlısı. Tek endişem Erol Bulut'un maçı bilerek vermesi.

En büyük şansları rize yi takip etmeleri fiksturde..Rize maçları çok yıpratıcı oluyor özellikle 2.yarı ve bu takımlar en az 1 eksikle başakşehir karşısına çıkıyor..

evet bugra varken bülent cevahir kim Allah askına,sen tanıyo musun baby

O da sakat.Bulent alt ligden geldi.Yeterli biri degil.En iyisi Erkan'in yetismesi.Gerci o bile Fener macinda Dirar'i indirip penalti yaptirdi.O macta 2. yarida da bir hata yapmisti da unuttum simdi.Yani her turlu Malatya'nin solu sıkintili olacak.

Sadık isimli takoz kardeşimiz Murat Akça gibi 20 tane stoper eder yalnız.
murat akçayı sakaltlıklar bitirdi zaten.altyapıda semih kayayla beklenen en önemli stoperlerden biriydi.iyi kesiciydi,lider özellikliydi.sadıktan daha iyiydi belki de,yaşım küçüktü izlerken ama az cok hatırlıyorum.murat zaten az şans buluyo 2 senedir.sakattı çünkü.ama malatyaya önemli katkı verdi,lige cıkaranlardandı...sakatlanmasa belki bi transfer yapardı trabzona falan.

O da sakat.Bulent alt ligden geldi.Yeterli biri degil.En iyisi Erkan'in yetismesi.Gerci o bile Fener macinda Dirar'i indirip penalti yaptirdi.O macta 2. yarida da bir hata yapmisti da unuttum simdi.Yani her turlu Malatya'nin solu sıkintili olacak.
la oglum ben erkana zerre güvenmiyorum. oynamasın iyileşse bile.bugra iyileşmiş dediler.

42524kupada oynayacakmış

Geri
Üst Alt