STSL 18/19 H:24 | Yeni Malatyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 3 Mart

Erol vizyon sahibi olsa bugün çıkarır takımı takır takır top oynatır herkesin takdirini kazanırdı o sadece Apo abisine yaranmayi seçti ...

Bu ligin izlenecek biyeri kalmadı.hos ülkede tat veren hiç bişey kalmadı da...
Hakkindan gelirse de bein gelir ama

Sol bekin 2. Saridan kirmizi görmesi gerekiyor ama malatyali oyunculardan hic tepki yok

Bu kadar Belli etmeyin beyler

tcy44j8l.png

son 6 haftada en formsuz 5 takim ile oynadilar

bunlar kolay maç alıyor.. biz de zor maç alıyoruz. gidişat iyi değil.

Penaltıyı gördüm şimdi, söylenecek bir şey kalmamış. Boşuna oynanıyor lig. Bu hafta öyle kararlar verildi ki, ligin kaderi ile nasıl göstere göstere oynanır kanıtladılar. Eksi bilmem kaç derecede oynatarak başladıkları çalışmalarını akşam penaltı, sarı kartlar, kırmızı kartlar, VAR kararları ile süsleyerek tamamlarlar.

Tiksiniyorum ülkenin her bir kurumundan, her bir idarecisinden. Düşüncelerim sadece futbolla alakalı değil. Şu ülkede tek bir dakika bile geçirmek istemiyorum. Kendi rezilliklerinde boğulsunlar istiyorum.

Adamlar 30 puan topladı haksız şekilde hala ilahi adalet diyorsunuz. Ülkenin C.Başkanı FM oynuyor, bizlerde bu oyunu oturup izliyoruz. Aydınus'un Bursasporlu Lima'ya attığı bakışı hatırlayın ve bu maçta Emre ve Arda'ya karşı tavrına bakın. Hakemlerin korkuları gözlerinden okunuyor.

Bu şeref yoksunlarına verilen penaltıyı konuşmayan yalaka medyanın da anasını avradını...Galatasaray ananızı sevsin.

bu ertac denilen soysuzun yedigi golü gördüm de resmen komedi.

3 temmuzlu skandal sezonda atilan ince ince yasemince gollerden bir tane daha

karabükspor stoperi muhammet özdin'in fenere hediye ettigi gol geldi aklima

Fb'yi de yenerler ama sonraki hafta Karaman'lı Kayseri deplasmanında puan bırakırlar. bizim bugün puan kaybetmememiz çok önemli.

Deplesmanda 15 taraftar onunde oynuyan takimin sampiyonlugunu kim kutluyacak acaba saka gibi ya.

Geri
Üst Alt