- 27 Ocak 2010
- 132.014
- 97.044
- 5.488
Ligin heyecanı için hakem takdir haklarını fb'den yana kullanmalı.
Aksini düşünen Süper Lig ciddiyetini kavrayamamıştır.
Aksini düşünen Süper Lig ciddiyetini kavrayamamıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın Fenerbahçe ailesi
#fenerinmacivar
#bugungunlerdenfenerbahce
3 numara gerceklesirse de kizmam puan farki yine azalir fenerde kümede kalma savasina devam eder.en iyi ihtimal beraberlik gibiHer üç sonuç da beni memnun edecektir.
1) Başak kazansa - Fener küme
2) Fener kazansa - Başak ile puan farkımız azalacak
3) Berabere bitse - Başak ile puan farkımız azalacak
3 numara gerceklesirse de kizmam puan farki yine azalir fenerde kümede kalma savasina devam eder.en iyi ihtimal beraberlik gibi
3 numara gerceklesirse de kizmam puan farki yine azalir fenerde kümede kalma savasina devam eder.en iyi ihtimal beraberlik gibi
kart kisminada katiliyorum bir iki kilit adam da hafif sakatlik yasayip 4 5 hafta iptal olursa tadindan yenmezEn mantıklı öneri. Bol kartlı bir beraberlik hoş olacaktır.
kart kismina katiliyorum bir iki kilit adam da hafif sakatlik yasayip 4 5 hafta iptal olursa tadindan yenmez
evet nasil bir bela arkadas biz alsaydik bunu stancu gibi oynardıVisca gitsin yeter takım komple çöker.
evet nasil bir bela arkadas biz alsaydik bunu stancu gibi oynardı
evet mesele bizim kalan maclarda ne yapacagimizHiyarlar fb puan alsin kafasina soktular bizi.
Neyse ben bu duzenin bizi sampiyon yapmamaya kararli oldugunu göruyorum.
Puan kaybetseler ne olacak?
bu oyuncu grubuyla 6 puan daha kaybederiz.evet mesele bizim kalan maclarda ne yapacagimiz