STSL 18/19 H:25 | Başakşehir 2-1 Fenerbahçe | MS | 9 Mart

Basaksehir bu mactan sonra dagilacak

Hakem yardimi olsa bile karsisinda malatya gibi yatan takimlar olmayacak cünkü oynayacaklari takimlar can derdinde

Kayseri ve Konya maçları önemli bu iki maçta 1 veya 2 puan almalılar. Fener ve Beşiktaş maçlarında da 1'er beraberlik olur umarım.

Önümüzde ki 4 maçta galibiyet almamaları lazım kısaca 3 veya 4 puan alırlarsa bize de bir şans gelecek umarım.

Basaksehir sampiyon oldu bile. O nedenle dukkani kapatabiliriz. Hedef 2.lik. Bugun feneri de en az 3 farkli yenerler.

Yav bi gidin fb bu maci kaybetse bile küme düsmez. O yüzden fb alsin bu maci

Kayseri ve Konya maçları önemli bu iki maçta 1 veya 2 puan almalılar. Fener ve Beşiktaş maçlarında da 1'er beraberlik olur umarım.

Önümüzde ki 4 maçta galibiyet almamaları lazım kısaca 3 veya 4 puan alırlarsa bize de bir şans gelecek umarım.

Fener,kayseri ve konya maclarindan 4 puandan fazla almalalari gerekiyor

Bizde kadikoy’e kadar kazanirsak avantaj bize geciyor

Fener maçına kadar başa baş girebilsek iyi olacak. Keşke hepsini kaybetseler.

Keske oyle olsa ama zannetmiyorum

Bana göre 1 galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet alacaklar 3 mactan

3 te 3 yapmalari bu futbol ile cok zor,ayrica oynayacaklari rakipler de basaksehir’e ters geliyorlar

Keske oyle olsa ama zannetmiyorum

Bana göre 1 galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet alacaklar 3 mactan

3 te 3 yapmalari bu futbol ile cok zor,ayrica oynayacaklari rakipler de basaksehir’e ters geliyorlar

Oynadıkları futbol ile zor da keşke sadece futbol ile belirlense maçlar.

Fırat, Hüseyin, Halis gibi operasyon hakemleri de kraldan çok kralcılık yaparak görevlerini icra ediyorlar bunlar lehine.

Maç beraberlik dışına çıkmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt