STSL 18/19 H:25 | Başakşehir 2-1 Fenerbahçe | MS | 9 Mart

Fb'liler paso akbile çalışmaktan başka bir iş yapmıyor özellikle Elif ve Volkan resital sunuyor bu konuda.

Gol yemiyor şerefsizler.

Puan kaybı olmazsa şampiyonluğa güle güle deriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anlaşılan o ki, büyük vizyoner başkan sayın Koç sezon başındaki çöp transferlerle takımın bulunduğu noktadan hoşnut kalmamış ve devre arası daha çöp oyuncuları daha büyü paralar ödeyerek kadroya katmış.

inanilir gibi degil 45 dk resmen yatti fener HIC birsey yapmadilar ben boyle bir mac gormedim hayatimda

Fener’in mazisinde biz şampiyon olmayalım diye kural hatası yaparak hükmen mağlup olmak var yani bugün Fener’in oyun oynamaması normal.

2 takım arasında cidden fark var oyun olarak

Hala şampiyon olacağımızı düşünenler var ilginç hakkaten.Deplasmandaki rezil futbolumuz ve aldığımız sonuçarı görüyoruz.Fikstür olarak da çok önemli ve zor deplasmanlarımız var onu da geçtim başakşehir puan kaybetmiyo agalar.Geçen hafta Erzurumu yenmiş olsaydık bugün üzerlerinde stres falan olabilirdi puan kaybı için ancak şimdi puan kaybetseler bile bizim kazanmamızla 6 ya düşecek fark.

Yorumcu ne anlatmaya çalışıyor anlayan var mı? Seminer verdi az önce muhtemelen önemli bişeydi.

Geri
Üst Alt