- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
seni severim bilirsin ama bu mümkün degil dostum..GS şampiyon olursa frankfurttan kayseriye göç edecegine soz ver murf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni severim bilirsin ama bu mümkün degil dostum..GS şampiyon olursa frankfurttan kayseriye göç edecegine soz ver murf
Basaksehir degilde biz sampiyon olursak, Allah belami versin ki 2-3 ay cezali olacagim bu forumda... Yaz bunu bir yere..
I M K A N S I Z
2-3 ay dedik hemen 3 ay diye yuvarlamissin. WAY BE 2 olsun bile demedichamp olursak ruh hastaları ve şizo dostlarımız rahat 1 nefes alacak gibi murfun 3 ay uzamasından sonra
champ olursak keramettini banlayabilir misin2-3 ay dedik hemen 3 ay diye yuvarlamissin. WAY BE 2 olsun bile demedi
3 olsun 3, yeterki sampiyon olalim.
yerimin dolmayacagini belirrtigin icin sana mütesekkirim dostum. eksikligim elbette hissedilecektir..Transfer döneminde cezalı olman forum için iyi olmaz kim 10 topçu alıp 20 topçu yolluyacak acep ?
yerimin dolmayacagini belirrtigin icin sana mütesekkirim dostum. eksikligim elbette hissedilecektir..
tam tersi olmamasi icin her gun dua etmemiz gereken yerde boyle bir girisim bizi ipe goturecektir sanirimchamp olursak keramettini banlayabilir misin
Derhal yetkililere iletelimBasaksehir degilde biz sampiyon olursak, Allah belami versin ki 2-3 ay cezali olacagim bu forumda... Yaz bunu bir yere..
I M K A N S I Z
1 ay kayserinin dağlarında 2 ay da antalyanın plajlarında dolaşırsın murf planlarını yapmışsındır bile sen operasyonel faliyetlerden foruma zamanın kalmaz zaten2-3 ay dedik hemen 3 ay diye yuvarlamissin. WAY BE 2 olsun bile demedi
3 olsun 3, yeterki sampiyon olalim.
punduna getireceksin birgun bir acacak siteyi myc aldıgını görecektam tersi olmamasi icin her gun dua etmemiz gereken yerde boyle bir girisim bizi ipe goturecektir sanirim
His geldi fener fena sokacakYavaştan havaya giriyorsun ahbap
His geldi fener fena sokacak
Küçük enişteden resital bekliyorum.
O kim yaw emre mi?
Abdullah abiyi sari uye yapsınchamp olursak keramettini banlayabilir misin
abdullah agabeyimi sarı uye yaparsa beni de kırmızı yapsın buna tepkim buyuk olur @murfAbdullah abiyi sari uye yapsın