STSL 18/19 H:25 | Başakşehir 2-1 Fenerbahçe | MS | 9 Mart

çok gaza gelmeyelim.

fener'in gücünün yetmeme olasılığı hayli yüksek.

denk getirip yenerlerse maalesef bizi de yenerler ve yine bir işe yaramaz bu kayıp.

Biz Fener i deplasmanda yine yenemeyiz. Ersun geldiğinden beri Fener içerde hiç kaybetmemiş.

çok gaza gelmeyelim.

fener'in gücünün yetmeme olasılığı hayli yüksek.

denk getirip yenerlerse maalesef bizi de yenerler ve yine bir işe yaramaz bu kayıp.

Ne demek işe yaramaz?

Bizden zaten minimum 2 puan çalacaklar bu maçtan bağımsız.10/10 yapamayız zaten öyle bir dünya yok.Bunlara kaybedip bizi yenmelerindense bunlardan puan alıp bizi yenmeleri çok daha iyi.

Ajax'in oynadigina, Tottenham'in oynadigina bakinca insan soguyor be Süper Lig'den.

Bizde fiziğe dayalı futbol var. Böyle olduğu sürece zevk alamayız oyundan.

Rakip takımlar ben bu takımı nasıl oynatmam diye düşünüyor önce.

Anadolu takımları kendi oyunlarını oynasa çok farklı bir lig izleriz.

Majör ligler ile bizim Süper Lig'imizi karsilastiracaksak önce "Topun oyunda kalma süresi" incelenmeli bence. Bizim kadar az futbol oynanan ülke yoktur. Sahada resmen futbol disi her sey var cogu zaman.

Bayern
Dortmund
Leverkusen
City
PSG
Ajax

oynadığı futbolu beğendiğim takımlar.

Ne demek işe yaramaz?

Bizden zaten minimum 2 puan çalacaklar bu maçtan bağımsız.10/10 yapamayız zaten öyle bir dünya yok.Bunlara kaybedip bizi yenmelerindense bunlardan puan alıp bizi yenmeleri çok daha iyi.

bunları yenip sonra da bizi yenseler fark aynen kalır demek istiyorum.

başak'ın ekstra puan kaybetmesi gerek. ama kaybetmiyor herifler.

Serdarın performasını cok merak ediyorum bu maçta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu masal bize hep anlatıldı ve beynimize işledi biz de tekrarlıyoruz.

Teknik ve taktik disiplin olmadığı için fiziğe dayalı deniliyor. Oysa Türkiye Ligi’nde hiç bir şeye dayalı futbol oynanmıyor. İşin gerçeği bu.

Avrupa Kupası maçlarında fiziki olarak hangi takımımımız Avrupa takımına karşı fiziki olarak üstünlük sağlayabildi? Üç büyüklerin son 30 maçına bakalım, kaçında rakipler kaçında bizimkiler fiziki olarak daha üstün karşılaştıralım.

Taktiksel disiplini ve organize defans ve atağı hiç göz önüne almıyorum bile. Benfica bir takımın defansif olarak sahada nasıl yayılması gerektiği dersini verdi. Bizim orta sahaysa halı saha topçusu görüntüsü çizdi.

Önemsiz mac. Fener yense bile fark etmez. Biz nasilsa hicbir oyun plani olmadan bursa macinda ezilerek yeniliriz veya berabere kalırız. Hocanin da artik bu yilin defterini kapattigini düşünüyorum. Hala deplasmanda kaleye şut bile çekemiyoruz. 2 sezon oldu zerre gelisme yok ve olmayacak da.

Valla çevremdeki hiç bir fenerli istemiyor başakşehire puan kaybettirmeyi.

Dünya üzerindeki en büyük GS düşmanı olan Ali Koç , başkanlığını yaptığı kulüp küme düşmeme mücadelesi verirken özellikle kendisi UEFA ile görüşerek bizim ceza almamızı isteyen bir zaad.
Fenerin küme düşmesi mi Galatasaray'ın şampiyonluğu mu sorusuna eminim cevap veremeyecek kadar bir bir kini var bize. Hiç ama hiç inanmıyorum bu maçtan puanla ayrılacaklarını.

Ha biz fenerin yerinde olsaydık fener bahseksehirle yarissaydi fener nefretime rağmen sırf bu başakşehirin şampiyon olmaması için feneri desteklemezsem namerttim

Şahsen Fener Başakşehir yarışsa Başakşehir şampiyon olsun isterdim. Fenerbahçe şampiyonluğundan iyidir.

Evet az önce başka bir başlıkta verdiğim sözü konuyla bağlantılı olduğu için buradan tekrar hatırlatayım:

Eğer bu maçta Fener, Başakşehir'i yenerse 1 hafta boyunca profil resmimi vizyonlu başkan Ali Koç'un fotoğrafları donatacaktır...

Fenerliler için mis gibi maç yenilseler cimboma iyi oldu derler yenseler lideri yendik moduna girerler kebap hafta

Geri
Üst Alt