STSL 18/19 H:25 | Başakşehir 2-1 Fenerbahçe | MS | 9 Mart

Başak rahat bir galibiyet alır, haysiyetsizler yatacaktır.

Fener kaybederse küme düser

Kazanirsa Biz sampiyon oluruz

SON DAKİKA | Fenerbahçe'ye Nabil Dirar şoku!

Faslı oyuncu, sakatlığı sebebiyle bugün yapılan antrenmana da katılamadı.

Başakşehir maçında sağ kanatta Isla ve Moses ikilisi forma giyecek. (Via: @yusufdursun1970)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener bu kadroyla çıkarsa Başakşehir'i yener lakin antu 12 numara falan ne yorumlar yapıyor bakan takip eden var mı yatacaklar mıymış Başakşehir'e sırf Galatasaray şampiyon olmasın diyen yatak sevdalıları inşallah yatmak gibi bir düşünceleri yoktur.

Volkan
Isla Skertel Çiftpınar Kaldırım
Topal Tolgay
Moses Zajc Valbuena
Soldado
Değişiklikler:
Dk:60 Mehmet Ekici - Zajc
Dk:70 Jailson - Valbuena
Dk:80 Elif Elmas/Ayew - Moses

Maç sonucu: 0

Her açıdan mutlu eder.

İkinci seçenek Fener galibiyeti ama temenni edemiyorum.

Şu 4 haftada Başakşehir 4 beraberlik alsa muazzam olacak. O iddialı demeçler, kalkık organların inmesi lazım.

Başak 3-4 maç puan kaybeder zaten olay bizim her deplasmanın sıkıntılı geçmesi. Takım güven vermiyor güçlü bir oyunumuz yok. Kağıt üzerinde en korkulan maçlar göztepe erzurum alanyaydı ikisinde takıldık. Şimdi ikinci süreç var. Bursa fener konya hangisine 3 yazabilirsin yazamazsın. Herkesin ümitlerinin azalması yada bitmesi kendi oyunumuzdan kaynaklanıyor.

Fenerbahçe yensin istiyorum,evir çevir özgüven boza boza hem de.bunun ilk sebebi şampiyonluk değil mualesef.sunu demek ,sadece spor dusunememek bile yeter ayıptır zaten Türk futbolu için.bin gün kavga etsem de rakipse, bir feneri kırk akbile degismem.

Bırakın ne halleri varsa görsünler , biz 10'da 10 yapabilirsek zaten şampiyon oluruz. Ben akbilsporun 7-9 arası puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Biz 10'da 10 yapamıyorsak zaten şampiyon olmayalım. Deplasman karnemiz çok zayıf.

Geri
Üst Alt