STSL 18/19 H:25 | Başakşehir 2-1 Fenerbahçe | MS | 9 Mart

Volkan leş gibi gol yedi aptal herif.Kenardan kale içine doğru gelen bi top kalenin önüne doğru mu uzaklaştırılır andaval :D Yapacağı tek şey topu kornere göndermekti herifin.Bedava konuşuyoruz zaten lig biteli çok oldu.

Hickimse sikecileri kizmasin, biz kendimiz bu duruma dustuk.

Terimin ego tavirlari 10 mac ceza yedirmeler, oyunculari uyarmamasi evdeki skandal puan kayiplari.

Şerefsiz şikeciler sırf bu maçı satsınlar diye geçen hafta rize maçında penaltı uydurup puan olarak rahatlattılar bunları.

Elif kekosu cikti Ekici girdi

Yahu bu futbolda devre arası süresi 15 dakika değil mi? Türkiyede niye 15 dakika değil arkadaş.Şuraya bak saat 20.10 olacak nerdeyse daha futbolcular sahaya gelmedi.Şampiyonlar ligi maçlarını izliyorum maç 23.00 da başlayıp 00.48 de falan bitiyo.Sanki çok top oynanıyo ülkede de diğer herkesten daha fazla dinleniyo hıyar herifler.1 kişinin de çıkıp bunu eleştirdiğini,neden böyle olduğunu sorduğunu görmedim

Valbuş'u ne zaman alacan ulan topla gidecek adam lazım

Fenerliler bile feneri tutmuyor biz bunlardan medet umuyoruz. Rıdvan bile keyifliydi

Kari professorunun, tek begendim hamlesi is yapmayan oyuncularina hemen ikinci yariya sokmamasi.

Terim, 80 dakika bekleyip adam degistiriyor.

Geri
Üst Alt