STSL 18/19 H:25 | Başakşehir 2-1 Fenerbahçe | MS | 9 Mart

Mesele hakem değil hala anlamadım dostum. Talimat büyük yerden emir kulu bunlar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar için talimata gerek yok. Hüseyin, Fırat, Halis yardımcılardan Tarık Ongun, Aleks Taşçıoğlu her sene aynılar.

var abaktilar mi ? Benimkisi geride internetden bakiyorum..

Saka gibi bu lig.

Adamlar almis arkasina rüzgari ittirile ittirile sampiyonluga gidiyorlar. Haram zikkim olsun, emegi gecen herkesin Allah bin belasini versin.

emir kulu mu
bunlar satilmis it evlatlari baska bisey degil sen hala bu mantikla devam et ama
Ligden çekilme dışında birşey yapamayız. Emir siyasetten geliyor herkes biliyor bunu. Ne mantıkla devam edecem anlamadım?

Penaltı pozisyonu temiz, ama hakem leş ötesi mac yonetiyor. Once düdügü calmiyor 5 saniye sonra caliyor falan, igrenc bir hakem bu

Ersun valbusu al artik

Ligden çekilme dışında birşey yapamayız. Emir siyasetten geliyor herkes biliyor bunu. Ne mantıkla devam edecem anlamadım?

emir kulu deyip gecmekle olmuyor. hakemsen azicik durust olup o gelen emiri reddeceksin. ama 1 miktar parayla tamam diyorlar bu emire

Bunlar için talimata gerek yok. Hüseyin, Fırat, Halis yardımcılardan Tarık Ongun, Aleks Taşçıoğlu her sene aynılar.
Bu sene başakşehir aleyhine hangi hakem karar verebildi ki? Bu şerefsizler versin?

Geri
Üst Alt