Belhanda'yi Fernando yerine koyup Linnes Emre önlü arkalı oynasa nasıl olur acaba.

Facia olur.

Belhanda nin savunma önünde sacmasapan calim deneyip top kaybedip gol yedirmesini görür gibiyim. Bu adami kalenden oldugunca uzak tutacaksin. Bana kalirsa Belhanda illa oynayacaksa sol kanatta oynamali. Kanattan ziyade demek istedigim sola yakin orta saha gibi.

Facia olur.

Belhanda nin savunma önünde sacmasapan calim deneyip top kaybedip gol yedirmesini görür gibiyim. Bu adami kalenden oldugunca uzak tutacaksin. Bana kalirsa Belhanda illa oynayacaksa sol kanatta oynamali. Kanattan ziyade demek istedigim sola yakin orta saha gibi.

Doğru.....

Yunus Badou Xelcuk Belhanda
________Mitroglu_Sinan

442

Vitaminsiz bizim takımda anca güzel bir yedek olur garrynin ceyregi bile olamaz bu çocuğu eplde 2 maçta futboldan soguturlar

Bence Galatasaray seviyesinde bir futbolcu asla değil. Erzurum maçında 2 tane iyi orta açtı o kadar. Defansif anlamda berbattı hücüma da doğru düzgün çıkamadı.
Dogrusunu demek gerekirse o kadar sakatliklarindan sonra birden bire kendisini büyük bir takimda bulup oynamasina göre iyi buluyorum.

Geri
Üst Alt