- 5 Eylül 2014
- 80.072
- 62.705
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinamik orta saha oyuncularımız yok. Bunun tamamen sorumlusu Terim değil, kadromuz daha önceki yanlış yönetimlerden dolayı kalitesiz bir şişkinlik var. Orta sahanda Selçuk, Belhanda, E.Akbaba, Fernando, Ndiaye ve kısmen Donk gibi kalitesiz ve vurdumduymaz oyuncular varsa rakip kim olursa olsun sıkıntı yaşarız.
Terim bizde çok başarılı olduğu zamanlarda da hep bu tarz oynamıştır takımı. Tek avantajı istediği tarzda oyuncuları olmuştur forvette ve orta saha da.
Benim anlatmak istediğim Terim, hep aynı Terim di değişen birşey yok yani. Maça göre puan farkına göre yorum yapmanın bir anlamı yok.
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hakaret ne öğren sonra gel terimsporlu seniİşin gücün Terim'e hakaret etmek ne zevk alıyorsun ? Kuş musun nesin anlamadım ki ?
İyi oynamıyoruz,neyse ya boşver kapat konuyu.Mücadele kavramına çok farklı bakıyorsun sen.
Hakaret ne öğren sonra gel terimsporlu seni
Lay lay lom top oynuyoruz maçı alsak da almazsak da sahadakilerin umrunda değil daha ne diyim sana.
Seneye inşallah 0 km bir orta sahamız olur.
Kanatta oynayınca yan yana oynamış olmuyor ki zaten. Ben ikisi yanyana oynamaz dedim.
Acıyorum sizin kafa yapınızaMini mini bir kuş uza bakalım yavaş yavaş
Bunun sebebi takımın bir planı,oturttuğu bir taktik disiplini yok.Mücadele etmemekten kaynaklı bir problem yok.Sorun mücadele etmekte sanıldığı için bu takım hep kötü oynuyor.![]()