Feg ve belhanda’nın birbiriyle oynama fantazisinden nefret ediyorum. Çok zorda kalırsalar Onyekuru ile oynuyorlar. Ulan 6 kişi var en boktan pozisyon tercihi yapıyorlar sırf bu aşk için.

badounun oyunun bazi dakikalarinda 10 nu.arada oynamasi ve onyekurunun kanat yerine yardimci forvette denenmesi hipotezlerimin ikiside tuttu bu maç. Ölçü olur mu tabi bilemiyorum ama deplasmanda özellikle hızlı iki oyuncuyu rakip ceza sahasina daha yakın oynatmak çok hata yapmalarına sebep olur bu ikiliyi önlü ve arkali oynatmayi denemek gerekiyor.

Feghouli acilen dayak yemeli

Kimseye pas vermiyor belhanda disinda

Nedir bu artistlik arkadas

Takimda en cok kazanan adamsin

Hocam sen şu oynanan futboldan memnun değilim dedin de sana laf mı söyledik.

Hatırlarsan Şenol Güneş başımızda olsaydı şuan liderdik dedin bende yapma reis dedim olay bu

Hocam Şenol Güneş göndermesi şunun içindi

Yani kadromuz kötü deniliyor ama bence o kadar da kötü bir kadro değil

Burada kadrodan ziyade teknik anlamda bir sıkıntı var

O bakımdan Şenol Güneş göndermesi yaptım

Şenol olmaz da Okan olur Abdullah olur fark etmez yani

Bizim takımın en kötü oyuncusu Mariano, kaç maçtır hiç birşey yapmıyor, Ne zaman yerine Linnes girse takım değişiyor. Ha birde Belhanda yı eleştirenlerde az utanın ya, defansa yardım ediyor, orta sahaya ediyor, gol atıyor asistler yapıyor, daha ne yapacak bu adam

Feg ve belhanda’nın birbiriyle oynama fantazisinden nefret ediyorum. Çok zorda kalırsalar Onyekuru ile oynuyorlar. Ulan 6 kişi var en boktan pozisyon tercihi yapıyorlar sırf bu aşk için.

Bir de Mariano'ya pas veriyorlar.

Onun haricinde diğer oyuncuları görmeden oynuyorlar. Bilinçli yapıyorlarsa sıkıntılı bir durum.

Bunu ben de fark ettim, ilk yarida Emre Tasdemir sol tarafta bir kac kez bos olmasina ragmen sag tarafa oynadilar. Son dakikalarda da devamli birbirilerini ariyorlar, itici olmaya basladi.

Geri
Üst Alt