- 1 Haziran 2015
- 24.858
- 17.546
- 1.998
gerçek kral attı sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru çıktıbugün diagnenin kafa golü olcak (sadece his)
Feghouli acilen dayak yemeli
Kimseye pas vermiyor belhanda disinda
Nedir bu artistlik arkadas
Takimda en cok kazanan adamsin
benim de dikkatimi çekti, iki faslı birbirine pas atmak için birbirlerini arıyorlar. eğer birbirlerini göremezlerse o sürede de saçmalıyorlarFeghouli acilen dayak yemeli
Kimseye pas vermiyor belhanda disinda
Nedir bu artistlik arkadas
Takimda en cok kazanan adamsin
Hocam sen şu oynanan futboldan memnun değilim dedin de sana laf mı söyledik.
Hatırlarsan Şenol Güneş başımızda olsaydı şuan liderdik dedin bende yapma reis dedim olay bu
Fatih terim hala donku ilk 11 çıkarmamakta ısrar etsin bakalım nereye kadar. Geçen yıl şampiyonluğu getirenlerin başındaydı bu adamYalnız Donk'un girişi ve Muslera'nin harika performansı bu sonucu getirdi.
Tebrikler
Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feg ve belhanda’nın birbiriyle oynama fantazisinden nefret ediyorum. Çok zorda kalırsalar Onyekuru ile oynuyorlar. Ulan 6 kişi var en boktan pozisyon tercihi yapıyorlar sırf bu aşk için.
Bunu ben de fark ettim, ilk yarida Emre Tasdemir sol tarafta bir kac kez bos olmasina ragmen sag tarafa oynadilar. Son dakikalarda da devamli birbirilerini ariyorlar, itici olmaya basladi.Feg ve belhanda’nın birbiriyle oynama fantazisinden nefret ediyorum. Çok zorda kalırsalar Onyekuru ile oynuyorlar. Ulan 6 kişi var en boktan pozisyon tercihi yapıyorlar sırf bu aşk için.