Oyuncularin hepsi yorgunlugunu atlatmistir, uzun zaman sonra 1 hafta mac yapmadik, rahatlamislardir.

Cikip kazanalim, Galatasaray olarak 2ci olmamizda cok onemli. Yillar sonra Basaksehir sike yaptigi tespit edilince sampiyonlugu gogusluyecegiz.

O değil de bu maçı kazanamama ihtimali beni benden alıyor.

Fatih terim acaba neyi bahane gösterir kazanamazsak merak ediyorum.

Antalya iyi savunma yapıyor ve ileri de oynayan doukara tehlikeli adam klasik bir marcao hatası ile geriye düşersek bu takım maçı çevirebilecek kapasite de değil ve tribünler kime sallar acaba bu kez sinan falan da oynamaz direk sahaya girip diagneye mi dalarlar onyekuruya mı feghuliye mi bilemiyorum.

Tek bildiğim şey bu kadroya da hocaya da güvenim çok az bu yıl resmen hayal kırıklığı oldu ben ve galatasaray adına.Bu kadarını beklemiyordum.

Sene başı kupayı kaybetmemizden belliydi sezona kötü girdik ve başı neyse sonu da öyle olur derler.Hayırlısı

İsmail
Semih Gökay Ahmet Emre
Atalay Celil
Yunus Emre Sinan
Muğdat

İstiklal marşı icin bu 11’i sahaya sürerdim...​

Sistem Başakşehirin şampiyon olmasını istiyor..
Hakkını vereyim Diagne ile Mitrouglu'nu topla 2 ile çarp bir tane Robinho etmiyor etmezde..

Oturdum maçta heriflerin 4 forvetini düşündüm..
1-Robinho
2-Adebayor
3-Demba Ba
4-Bajic

Bu bile herşeyi cevaplıyor..

Boşverin sallayin gitsin.

Biraz da bein ve tff düşünsün.Biz kendimizi çok yorduk.

Başak feneri yendikten 1 saat sonra filan beinhaber; avrupadan saçma sapan bir tekrar programı yayınlıyordu.
Diğer spor programlarına; gelecek adına ve hakem adına konuşacak bir malzeme bile kalmadı.

Başta biz olmak üzere bjk'li, fenerli vs.herkes bu gece itibari ile birden bire futboldan soğudu.

Ligin bitimine daha 2.5 ay var ve kimse futbol izleyip takip etmek istemiyor.

Bakalım yayıncı kuruluş bu şekilde ne kadar dayanabilecek?
500 milyon dolarlık maç yayınını seneye nasıl ve kime satacak?
Bu sonucu gören kaç kişi seneye paketini yeniler?

Fenerasyon ve hakemler,seneye ligin değeri düştüğünde bakalım bu kadar kıymetli olduklarını his edecekler mi?

Başak'a karşı direnç göstermeyen takımlarda ki;hoca ve oyuncular, bu sene kazandıkları paraları seneye kazanabilecekler mi?

Başak'ta oynayan oyuncular, seneye forma yüzü göreceklerini mi sanıyorlar?

Kısa vade de her şey güzel olabilir ama uzun vadede herkesin zararına olacak .

___
Bizi daha fazla rezil etmeden hemen İSTİFA!

Anasını satıyım Galatasaray gibi takımı yönetiyorlar sezon başı Eren ile başlayıp pivot statik forvetin sisteme uymadığını bile bile 2 adet pivot transfer edip 14 milyon € harcıyorlar gerçekten tebrik etmek lazım ya..
Komik gelebilir ama bu sistemde Burak Yılmaz stili bir golcüyle ancak başarılı olabilir Galatasaray hatta şöyle söyleyeyim beğenilmeyen Sinan Gümüş Diagne ve Mitro'dan daha fazla katkı verebilir çünkü gezen forvet ancak oynayabilir şuanda Galatasaray'da oyuncularımızın stili rakibi baskı altına alıp sağdan soldan orta açacak bir kadro değil daha çok klas içe kat etmeyi seven kanat oyuncularına sahibiz dolayısıyla pivotların en sevmediği kanatlar var bizde topu havadan oynamayan..
Herşeyi düşününce Fatih Terim gibi yılların kurt hocası böyle bir hatayı nasıl yaptı aklım almıyor arkadaşlar..
Mecbur kaldı bana sorarsanız ne Diagne ne Mitro hocanın kafasında ki adamlar değil..

Stat boş olur gibime geliyor pazartesi maçı motivasyon kaybı derken.

çoğu kişi başağın şampiyon olucağını düşünüyo,yakınlarda zaten

bizde kalan maçlarda iyi sonuçlar alıp hem az olan şamp ihtimalini kovalamalıyız hemde önümüzdeki senenin çalışmalarına başlamadıysak başlamalıyız

Bizim takımın kültüründe kovalamak pek yok. Geriden gelmek yok. Ya ligin başında belli ederiz şampiyon olacağımızı (Örneğin geçen sene ben ilk 5 maçta anlamıştım şampiyon olacağımızı.) ya da ligin ortalarına doğru havlu atarız. O yüzden lig tarihinde en az 2.olan takımız üç büyükler içinde. Mesela Fenerbahçe olsa son haftaya kadar kovalardı ama şampiyon olamazdı. Bu nedenle zor geçebilir bu maç.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani sonucta birsey kaybetmiyoruz. Halen en cok sampiyon olan takim biziz, ve 3 büyüklerde en iyi durumda olan biziz. Yeterki gelecek sezon bir planlama olsun. Oyle deplasmanlarda 3,4 yiyen bir takim kurulmasin, 60dk bir takimda kurulmasin. Sistemi olan ve her mac 11 sabit oynayacak oyuncu olsun.

Şampiyonlar ligine gidemezsek büyük zarar edeceğiz diye kaygılıyım. Futbolcuların maaşlarını ödeme konusunda sıkıntılar çekebiliriz. Bir şekilde seneye şampiyonlar ligine gideceğimizi bilsem canınız sağolsun derim.

Geri
Üst Alt