Burada bizi yanıltan Başakşehir oldu.Kazanacağımızı,puan kaybedeceğimizi düşündüğüm maçlar birebir geldi neredeyse.Sorun şu ki,Başakşehir 8'de 7 yaptı aynı periyotta.Biz o kadar da kötü bir puantajla girmedik yoksa ikinci devreye.

Ts ve Fb maçlarında puan kaybı bekliyordum ikisini de geçtiler öyle böyle takılacakları pek maç kalmadı artık bana göre dün ki maç psikolojik olarak da rahatlattı bunları.

Biz ilk yarıda fazla puan kaybettik o yüzden 2.yarı da bizim yaptığımız puanın önemi kalmadı Akbil'in puan kaybetmesi daha önemliydi o da olmadı.

Normalde bizim izlediğimiz kayserinin besiktasın filan basaksehirden puan alması lazım. Biz baska lig izlemiyoruz sonucta. Nasıl ki erzurum zor deplasman dedik ve ordan cıkamadık haliyle kayseride zor besiktasta. Ve bu basaksehir ikinci yarı 60'dan sonra oyundan düsen bir takım.

Futbola hakem eli oyuncu salaklıgı girmezse puan kaybı kesin. Ama yok bu sene yüzde 51 lik kesim rahatlayacak onu istiyolar

Yeni Malatya deplasmanı gibi hiç kasmadan 0-2'ye bağlayacak olurlarsa bu dediğine inanırım artık bu kadarı da olmaz.

Ts ve Fb maçlarında puan kaybı bekliyordum ikisini de geçtiler öyle böyle takılacakları pek maç kalmadı artık bana göre dün ki maç psikolojik olarak da rahatlattı bunları.

Biz ilk yarıda fazla puan kaybettik o yüzden 2.yarı da bizim yaptığımız puanın önemi kalmadı Akbil'in puan kaybetmesi daha önemliydi o da olmadı.

Kayseri maçı Başakşehir'in şampiyonluk maçı bana göre.Kazanırlarsa puan farkının açılması,kapanmasından daha yüksek ihtimal o noktadan sonra.Beraberlik bile çok yaralamaz bence bunları.

Bizi havaya sokacak tek sonuç,Kayseri galibiyeti.O zaman bir beraberliğe farkın 3'e düşme şansı oluşur işte.Tabi biz puan kaybetmezsek bu arada.

Malatya fenev maclarindan beklentim yoktu benim
Ikiside satti maci
Asil simdi gelecek puan kayiplari

Normalde bizim izlediğimiz kayserinin besiktasın filan basaksehirden puan alması lazım. Biz baska lig izlemiyoruz sonucta. Nasıl ki erzurum zor deplasman dedik ve ordan cıkamadık haliyle kayseride zor besiktasta. Ve bu basaksehir ikinci yarı 60'dan sonra oyundan düsen bir takım.

Futbola hakem eli oyuncu salaklıgı girmezse puan kaybı kesin. Ama yok bu sene yüzde 51 lik kesim rahatlayacak onu istiyolar

Akbil maçları öyle geçmiyor işte hazırlık maçı havasında oynuyorlar ve kazanıyorlar Kayseri maçı da öyle olur.

Hikmet karaman normalde takar celmeyi. Kayseri macı benim acımdan cok önemlidir. Puan kaybı bekliyorum yüzde 90

Puan kaybı değil,yenilgi lazım artık.Ligin boyu iyice kısaldı.Beraberlikle mağlubiyet arasında çok fark var 8 puan gerideyken.

Kazanacağız inşallah

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karı profesöru ve zimbaci mesela bu ikisini zerre sevmem ama adamlar bakıyor aksiyan oyuncularu tak tak dk 46 dedimi değiştiriyor peki bizim hoca abartısız her maç neden 80i bekliyor düşünün bunu yapan dk 20de oyuncu degistiren maç alan terimdi yani eskiden

Kameralara poz verebilmek icin yapmiyordur.

Takım öyle bir haldeki maç konusuna bile yazmak istemiyor kimse.

2.yarı alınan sonuçlar kötü değil Başakşehir puan kaybetmiyor sıkıntı orada

İlk devre Fener maçından sonra kayıpları abartmasak şimdi çok farklı şeyler konuşuyorduk.Tabi o kadar cezadan sonra kıçı kurtarmak kolay iş değil

Stada gelin
Toplanın gelin herkes gelsin

Çok mühim bir müsabaka

3-0 gibi temiz bir skor ilen kazanırız, Takibi sürdürelim iddiasız maç oynamak çok kötü oluyor.

Geri
Üst Alt