antalya defans yapmasını da bilmiyor kapanmasını da, hatta topa vurmasını da bilmiyor.
3-0 normal hatta daha fazlası olmalı. antalya takım değil çünkü.

Linnes.mines duruyosa oyuna girsinde mariano sakata gelmesin bari.

Emre hocaya "acıyor" dedi ve çime oturdu.

Düşürmeyin tempoyu atın işte atabildiginiz kadar

Bu dandik takıma oyun olarak ezildik, ilk yarıyla beraber en az 30 dakika. Belki 5-0, 6-0 bile biter ama cidden hiçbir şey ifade etmiyor. Bugünkü oyun bir daha tekrarlanmamalı. En azından son haftaya kadar şampiyonluğu kovalayacaksan.

ben senin gibi ezbere konuşmuyorum.

yazdığımı oku anla beynin algılasın sonra cevap yaz. geçen sene bu sorunun olmadığını söylüyorum sen ne yazıyorsun bana
Geçen sene müddet olmaması bu sene olanları gözardı etmemize sebep olamaz.
Sene başından beri Her maç pozisyon veriyoruz.
Ve 1.5 senedir aynı kişi takımı çalıştırıyor.

___
Bizi daha fazla rezil etmeden hemen İSTİFA!

Linnes'i alma yaw.linnes sinirda kart gorurse Emre de iyilesmezse Bursa'da Omer oynar.

Omer'i al bu maci aldik zaten.

Dediklerine büyük oranda katılıyorum.

Tabiki sadece hoca suçlu olamaz bu kadar yanlış içinde.

Ama başarıyı tek başına sahiplenen, kimseye alan bırakmayan ve dışarıdan da başarı sadece kendisine yazılan birinin böyle durumlarda da doğrudan hedefe konması önceki sürecin doğal sonucu tabi.

Ya Terim ya Ölüm ile göreve gelen birinden bahsediyoruz.

Beklenti ve bunalra bağlı eleştiriler de bir o kadar yükseliyor.
Olay Terim'i savunmak gibi oldu ve bunu yapmayı da sevmem ama bazen ciddi anlamda hakkının yendiğini düşünüyorum. Ama bu birazda kendi karakterinden kaynaklanıyor.

Mesela efendi Şenol bile Terim'in çeyreği başarısı varken, son zamanlarda yakaladığı başarılardan sonra bile egosu tavan yaptı. Şimdi bunları görünce Terim az bile yapıyor diyorum. Bu iğrenç futbol ortaminda, sevmesekte hocamıza sahip çıkmak lazım.

Misal bir sürü eleştiri yapılırken Marcao ve Luyindama transferleri için hocaya kimse iyi yönde birşey demiyorum. İllaki hatalar yanlışlar olacaktır ama faydası zararından daha çoksa bazı şeyleri görmezlikten gelmek lazım.

Neyse dostum benim anlatmak istediklerim özünde böyle, senin de söylediklerine katılıyorum bu arada.

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4. Golü de Diagne atar umarım

Geri
Üst Alt