fetötaş 6 tane attı bunlara dışarda. herifler topa vurmayı bilmeyen adamları toplamışlar. 2 gol yediği zaman dağılıyorlar. skoru abartmamak gerek. rehavet olmasın yoksa bursada puan bırakırız

antalya fena düşüşte. ilk yarıyı iyi geçirdiler ama ikinci yarıda felaketler.

Ona rağmen muslera olmasa bu maç da çok zordu
oyuncuların başlığında methiyeler var, ilk yarı muslera her maç olduğu gibi içeriye alıverseydi 1-2 tane ve ilk yarıyı 1-1 kapatsaydık şuan herkesin kellesi uçuyordu. futbol garip 1 oyun, küçük bir kadere bağlı. antalya dağılmaya çok müsait bir takım, 2. golü atamadığımız bir senaryoyu hatta fegulinin ilk attığı şans golünün olmadığı bi maçı düşünüyorum da 0-0 devreyi kapatsak kilidi biraz zor açardık.

o yüzden skordan mutluyuz ama takımdan değil, bizim mutlaka acilen futbol oynamamız gerek

Akhisar ilk yari yanlis kadro secimi
Antalya ilk yari yine yanlis kadro secimi (hatta ayni akhisar kadrosu) ve antalya yuklendiginde golu bulsaydi mac bambaska yerlere de giderdi
Hocanin tekrar tekrar ayni hatayi yapmasi ilginc otesi bir durum

Hocayi iste bu yuzden elestiriyorum, hatali oldugunu gordugu halde egosu yuzunden ayni seyi defalarca deneyebiliyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı izlemedim b. K gibi oynayıp fark atmışız.. Sanırım sorun bende ben izleyince pozisyon vermiyoruz yani nispeten iyiyiz ama sonuç yoktu

Bugun hakan ozmerti ozellikle izledim. Basaksehir macinda butun kornerleri faulleri ataklari pic eden adam bugun 3-4 tane etkili korner kullandi. O macta hakan ozmert normaldi diyen olamaz. Hakemler futbolcular boyleyken basaksehirin bu serisini aciklamak kolay. Istedigimiz kadar iyi oynayip kazansak bile basaksehirin su serisi aciklanamaz.

5-0 kazanmışız ama maç keyif vermek şöyle dursun beni daha çok endişelendirdi bu akşam.

Saha yerleşimi 0,
Oyun planı 0,
Geçiş oyunları, tempo ve pas hızı berbat.
İç sahada bile coşkulu oynamıyoruz.
Mitro'ya özellikle top atılmıyor.
4-0 iken rakibe inanılmaz bir şekilde baskı fırsatı verdik. Büyük takım topu vermez ve maçı çoktan bitirirdi.
Muslera maziye götüren performanslardan birini, nihayet sergiledi ama buna rağmen iki tane de direkten dönen topları var.

Şu maç gösterdi ki iki stoperin arasına veya arkasına adam kaçırıp pas atabilen her takım bizi dağıtır. Marcao topa odaklanıp sol bek kademesine girerken L'dama çok uzak kalıyor. Kademelerde bariz sıkıntı var.
Topun arkasına geçince doğru pozisyon alıp takım savunmasını uygulama diye bir şey yok da hiç olmazsa gölge presi yerine takım halinde düzgünce pres yapsak orta saha elek olmaz, stoperler zor durumlara düşmez.
Duran top savunmasını düzeltmiştik, bugün o konuda da sıkıntı yaşadık.

Terim takımlarında hücum şablonları zaten beklenmeyen bir şey. O konuya hiç girmiyorum.

Bu takımın antrenmanları nasıl geçiyor, ne çalışıyorlar merak ediyorum. Pasta kesme ve mangal partileri haricinde tabii. Lig bitecek hala toplama takım gibiyiz.

Bugun hakan ozmerti ozellikle izledim. Basaksehir macinda butun kornerleri faulleri ataklari pic eden adam bugun 3-4 tane etkili korner kullandi. O macta hakan ozmert normaldi diyen olamaz. Hakemler futbolcular boyleyken basaksehirin bu serisini aciklamak kolay. Istedigimiz kadar iyi oynayip kazansak bile basaksehirin su serisi aciklanamaz.
Zor durumda olmayan her takım başaka yatıyor.açıkça görünen bişey takımların çoğu kasmıyor

D1ZpuNbX4AM0Y3S.jpg

Doğrudur.Ancak böyle sorunlu maç içinde her an kırmızı kart yemeye müsait dengesiz oyuncuları elden çıkarmak lazım.Büyük maçlarda Hayalet oluyor.
agresif hareketleri bence o kadar problem değil. hagi bile uefa finalinde takımı yakıyodu. o finali kaybetsek hagi farklı şekildr hatırlanırdı.

belhandayı sevdiğim halde en nefret ettiğim huyu, gerçekten faule maruz kalıp hakem görmezse ya da vermezse hakeme küsüp orda bırakıyor oyunu. rakiple en ufak tartışmaya girse hiç profesyonel davranıp altta kalayım demiyor hemen horoz gibi rakibe saldırıyor, sonra yine ben küstüm moduna giriyor.

en ufak şeyde hemen küsüyor. acilen küsme huyunu bırakması lazım. fener maçında da küsmüştü ve taçın orda ben küstüm oynamıyorum deyip rakibe rahat orta açma imkanı tanımıştı

Yine gözümüz boyandı.

Geri
Üst Alt