3 tane deplasman var, Bursa-Fener-Konya, Rize maçına geldiğimizde Rize kalmayı garantiler zaten kayıpsız geçeriz, Sivas deplasmanı da son maç, bir zahmet kazanıp şampiyon olalım değil mi ? O yüzden 3 deplasman önemli, en önemlisi de Kadıköyde 20 yıl aradan sonra alacağımız Galibiyet, en son Hasan ve Marcio'nun golleri ile dakika 30'da 2-0 öne geçip 2-1 galip gelmiştik 1999'da.

Bence 1 deplasman var o da Bursa.

Fener maçından hiç ümidim yok açıkçası,aldığımız alabileceğimiz 1 puan olur o da duruma göre.Asıl mesele,Fener maçı sonrası.

Eğer bizim Fb maçından sonra puan farkı en fazla 3 olursa 6'da 6 yapar şampiyon oluruz bence.Bu açıdan önümüzdeki 2 maçtan 6 puan gelmesi çok önemli.

Haftaya milli maçlar 2 hafta sonra da yerel seçimler dolayısıyla lige 21 günlük ara veriliyor.Devre arası gibi ara resmen.Puan kaybedersek hiç çekilmez.En yakın maçımız yaklaşık 16-17 gün sonraki Malatya deplasmanındaki kupa maçı olacak.

Bence 1 deplasman var o da Bursa.

Fener maçından hiç ümidim yok açıkçası,aldığımız alabileceğimiz 1 puan olur o da duruma göre.Asıl mesele,Fener maçı sonrası.

Eğer bizim Fb maçından sonra puan farkı en fazla 3 olursa 6'da 6 yapar şampiyon oluruz bence.Bu açıdan önümüzdeki 2 maçtan 6 puan gelmesi çok önemli.

Bu feneri yenemeyeceksin de hangi feneri yeneceksin deplasmanda?? Kadikoyde bir galibiyet cikmasi icin fenerin amator kumeye dusmesi gerekiyor. Bir zahmet kazaniversinler. Valbuena da sakat. Agir bir mallik yapmadigimiz surece ( ki Marcao yapabilir) fenerin gol atma ihtimali yok.

Çok uzun bir araya girilecek. Puan kaybı zulüm olur
İnş bu hafta kayseri çelme takar bizde kazanırsak hiç olmadı umutlu oluruz.

Nedense 1-3 kazanacağımızı düşünüyorum. Ankaragücü deplasmanında da aynı şeyi hissetmiştim ilk maç 1-3 kazandık.

yarın başak puan kaybedecek diye hissediyorum

olur da başak kaybettikten sonra biz de puan kaybedersek takım feribotla değil yüzerek gelsin

terim de emekli olsun

Basak kazanacagi icin bu macin pek bir önem arz ettigini sanmiyorum. Ilaveten Rize ve FB deplasmanlarinda degersiz ekibimize küsküyü vereceklerdir.

Yeter ulan Gamlı baykuş gibisiniz bir durmuyorsunuz ligin 26,haftada bitmesi kime yarar 8 hafta ne izleyecez

Bursa'ya son senelerde şansımız tutuyor umarım bu maçta farklı bir galibiyet alıp rüzgarı arkamıza alırız. BŞ puan kaybederse tekrar yarışa geri dönebiliriz.

Donk - Ndiaye baslarsa sayin Terim, cok rahat kazaniriz. Bursa, hucumde berbat oglu berbat.

Fatih Hocanın 3.döneminde en nefret ettiğim özelliği, Bursa ve Eskişehir deplasmanlarıydı. Bu iki deplasmandan 1 puan mantığı vardı kendisinde. Yanlışsam düzeltin ama 3.dönemindeki hiçbir Bursa-Eskişehir deplasmanında galip gelemedik. 6 maçta 0 galibiyet.

Fatih Hocanın 3.döneminde en nefret ettiğim özelliği, Bursa ve Eskişehir deplasmanlarıydı. Bu iki deplasmandan 1 puan mantığı vardı kendisinde. Yanlışsam düzeltin ama 3.dönemindeki hiçbir Bursa-Eskişehir deplasmanında galip gelemedik. 6 maçta 0 galibiyet.

4.döneminde henüz Bursa deplasmanına çıkmadık, bu ilk olacak. Eskişehir zaten yok. Bu maç o açıdan da önemli olacak. 40bin seyirci olacak. Hocanın korkmaması lazım.

Yerden yere vurulan Hamza Hoca iki deplasmandan da 3 puanla ayrılmayı bilmişti.

Hamza Kadıköy,Başak,Trabzon deplasmanlarından 7 puan alıp nasıl kovuldu yaw.Rize'yi bile az daha yeniyorduk.Son dakikada döndü.

Geri
Üst Alt