Yumurta kafamız başakşehire karşı yapması gerekeni yapacaktır da Biz bu maçı alabilirmiyiz çok zor.

bizim kolay kolay puan kayibi yasiyacagimizi sanmiyorum artik. Muslera uyanmis gibi. Bir tek fener maci asiri zorlar

malesef proje takiminin yapacaklarini bekliyecegiz....

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Donk Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Diagne

Mariano olmaz bu deplasmanda iyileşirse Nagatomo olmalı. Donk'un önemini de iyice anladık Emre fantezisi asla olmamalı bu maçta yedekten girer en fazla.

Bazı holiganlar şimdiden 1 ay sonraki Fb maçına odaklansa da sezonun en kritik maçı bu maçtır.. Neden mi?

-Deplasman maçlarındaki kötü gidişte kırılma yaratabilir.
-Bursa çok kritik bölgede. Bu maç orada kazanmak bize büyük özgüven kazandıracak.
-Maçtan hemen önce Başak maçı var. Duruma göre daha da kritik olacak.
-Bu maçtan sonra 1 değil, 2 hafta ara olacak. Dolayısıyla bu 2 haftanın mutlu geçmesi için bu maçı kazanmak şart. Puan kaybında adeta zaman geçmez.

Yaw bu başak neden hep bizden önce oynuyor, bunu neden sorgulamıyoruz. Tamam puan kaybettiklerinde belki daha motive olabiliriz de kazandıklarında hep baskı biz de kalıyor. Birazda akpil yaşasın şu baskıyı. Neden gündemde değil çok ilginç.

bu maçtan sonra tribün hayatımla ilgili önemli bir karar alıyorum

rüyamda ak sakallı bir dede gördüm , bu maçı alırsanız şampiyon olacaksınız dedi

Ekli dosyayı görüntüle 43214

Dzsgs8IWsAIMVpo

Geri
Üst Alt