Fernando,Donk,Ndiaye başlarsa rahat bir galibiyet alırız.Aksi takdirde berabere kalıp fişimiz çekilir.

antalya maçının ilk yarısı gibi oynarsak 2 tane yer geliriz. antalya maçının 2. yarısındaki oyunun üzerine koyarak gidersek şampiyonluk şansımız bile var

valla benim bu takımdan ümidim yok. hiç öyle sevinmiyorum 5-0 lık galibiyete. çok fazla defolarımız var ve bunlar genelde deplasmanda hortluyor. bursa her ne kadar kaliteli bir takım olmasada kendi sahasında direnç koyabilecek koşan bir takım. bizim beyzadelerin gönlü olursa ve hocada saçma sapan tercihlerde bulunmazsa belki maçı alabiliriz, ama normal şartlarda maç berabere biter gibi duruyor

Hadi ulan Kayseri yap bir sürpriz. Diğer taraftan Beşiktaş da Göztepe'yi yenerse Bursa biraz daha rahat çıkar maça. Bu 2 maç bizim Bursa deplasmanındaki maçın sonucuna direkt etki edecek. Beşiktaş yenerse, Kayseri de berabere kalır ya da yenerse biz de yeneriz. Aksi halde işimiz çok zor.

Son 4 sezon deplasmanda bursayı yeniyoruz genel olarak bjk ve fener de üstün oluyor bursa deplasmanlarinda akhisar rize felan daha çok sorun çıkarıyor deplasman da 3 büyüklere bursa yi bir zahmet yenelim deplasmanda

Lima'yı kadro dışı bırakmış Aybaba.Bize sıkıntı çıkarabilecek tarzda bir adamdı güzel gelişme.

bursaspor 50 pozisyonda 1 gol buldugu icin bizim 2 gol atmamiz yeterli olur gibi. sol bekte nagatomo hala yoksa emre veya linnes oynar, belki linnes'e sans verebilir ama eski takimi diye emre'yi de oynatabilir.

muslera
mariano luyindama marcao xxx
belhanda donk ndiaye
feghouli diagne onyekuru

Dk. 8 <spoiler>

50690299_367396777374650_5625627820458272880_n.jpg

0-5 kazandığımız gibi rahat maç olsun,
son zamanların bursa maçlarının yıldızı bruma, feguli, belhanda t.ciğer, podolski sneijder, ahmet çalık vs.
ahmet çalığın gol attığı bursaya luyindamanın da gol atma ihtimali yüksek. Saçma sapan gol yemezsek kazanırız. saçma sapan gol yersek berabere biter

Geri
Üst Alt