Fatih Hoca'nin 8 yillik doneminde genelde ilk 45 dakikalari hep cope attik.

Feghouli'nin attıgı pasa bak cıldıracam ya. Bu marcao da durmadan taca kornere atıp duruyor topları yeter da ileri vur

Maçı yenelim yenmeyilim umrumda değil şu oyun ile şampiyon olsak bile sevinmem. Fener den ne farkımız var oyun planında? Sadece terim ersuna göre daha şanslı ve ballı. Bulundugumuz konumu hiç hak etmiyoruz.
Birisi Terim'in geldiğinden beri transferlere ne kadar para döktürdugunu çıkarabilirmi? Merak ediyorum terim değilde başka bir yabancı hoca bu kadar yüksek meblağli transfer edip böyle futbol oynatsa şimdiye çoktan postalanmisti ilk yarıyı bile Göremezdi bu sezon.

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Diagne Burak'ın gol atamayan hali gibi. Oyun içinde hicbirsey yapmayıp üstüne gol de atmıyor, tam çöplük.

Umut bulut bile en azından boş da olsa koşular yapıyor. Bu ancak penaltı ve boş kaleye atar. Mitroğlu girmeli!

Samet Aybaba ilk maçta da fena yapmıştı bizim orta sahayı bu maçtada şu ana kadar çok başarılı.Adamlar maçlardan önce analiz ediyolar demek ki rakipleri.Bi bizimkiler bakmıyo heralde rakiplerin nasıl oynadığına falan şu rezilliğe bak.

Kimse hareketlenmiyor ki. Stoperlerimiz topu oyuna sokamiyor bu sekilde.

Geri zekalılar her deplasmanda ilk yarım saate golü yiyip tüm maç boyunca onu çıkarmaya çalışıyorlar. Bu takımın bir şey çalıştığına, bir oyun planı olduğuna inanmıyorum ben. Beceremeseler bile bir şeyler görmek istiyorum ama yok. Herkes kafasına göre oynuyor.

Onyekuru pozisyon heba edici görevini iyi yapıyor.

Orta saha bomboş!

Ndiaye ye ne görev vermiş terim ne işi var diagne yanında!

Takıma bak yarısı geri dönmüyor Tarator bu işi acilen bıraksın

Terim le lig sonunculara karsi bile rahat bi maç izleyemedik

Geri
Üst Alt