Sucukcu mallar da alkıslar. Bu takim 1.5 senedir ne oynuyor arkadas bize bunu anlatsin.
amaaan zaten pamuk ipliğiyle bağlıydım futbola bahane olur işte günlük hayatın stresi yetmiyor yılda 3milyon euro para alan adama mı kafa yoracam aynen devam etsin böyle 5 sene daha
üstüne başkan olsun

Maçı yenelim yenmeyilim umrumda değil şu oyun ile şampiyon olsak bile sevinmem. Fener den ne farkımız var oyun planında? Sadece terim ersuna göre daha şanslı ve ballı. Bulundugumuz konumu hiç hak etmiyoruz.
Birisi Terim'in geldiğinden beri transferlere ne kadar para döktürdugunu çıkarabilirmi? Merak ediyorum terim değilde başka bir yabancı hoca bu kadar yüksek meblağli transfer edip böyle futbol oynatsa şimdiye çoktan postalanmisti ilk yarıyı bile Göremezdi bu sezon.

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Geçen sene daha iyi oyun oynatan hoca deplasmanda kazanamıyor ve deplasman derbilerini kazanamadı diye gönderildi tekme tokat.

Hatta hoca da gelince deplasman performansı ile dalga geçmişti kendince ve seney çözceğini söylemişti.

Şu anda deplasmanda değişen birşey olmadığı gibi içerde daha kötüyüz.

Yine diagne'ye sövülmeye baslanmıs 30 dakika gol atamadı diye. lan bi sakin olun orta sahayı geçemiyoruz zaten

Bizim takimda karakter yok arkadas. Söyle lider vasifli, winner, takimi atesleyecek bir adamimiz yok. Gözler Sneijder, Melo, Drogba gibi adamlari ariyor.
Gecen sene iyi kötü bir Gomis vardi, o olmasa sampiyon olamazdik zaten

ben kapattım aga herkes bekliyo yerinde sıkıldım

Mariano , Onyekuru , Donk , Belhanda , Onyekuru , Ndiaye , Diagne bu takımın nasıl iyi futbol oynamasını beklersin.

Hoca istifa et gözünü seveyim.Akbilin puan kaybettiği hafta konsantrasyonu buysa takımın ,seni sen yapan özelliklerini kaybetmissin demektir. Takımın rezalet

Suat ananı bacını senin. Adam gibi yönet.

Geri
Üst Alt