Evet evet, stoperler malesef bizi yanıltdı. Bunlara belhanda ve feghouli de eklenince temposuz bir takım olduk.

Marcao, Maicon'un genç versiyonu. İkiside ağır. Luyindama da heran hata yapacakmış gibi oynuyor.

Belhanda herzaman ki gibi. Neyse, ben bir belgesel açıp izleyeceğim, yarın iş, var sinirlerim bozulacak yoksa. En iyisimi bir aslan belgeseli izleyeyim, o bile daha çok heyecan verir.

bu kadar geniş alanda futbol oynarsan oyuncularının hepsi birbirine uzak olur, birbirine uzak olursan bol bol top kaybı yaparsın. bol bol top kaybı yaparsan rakibin kontra atak fırsatları bulur ve bu kontra ataklarda rakibin çok fazla boş alan bulur ve ligin en az gol atan takımı olmasına rağmen 45 dakikada 89 pas yaparak %30 topa sahip olarak sana 2 gol atarak adeta şov yapar.

takımın boyu kısalmalı, adamlar birbirlerine daha yakın olmalı, 20 metrede paslaşmaya çalışıyoruz ve top kaybediyoruz. inanın oyuncuların hiç birine kızamıyorum. şu formasyonda barcelona dahi top oynayamaz. istediğin kadar yetenekli ol her paslaşmamızda 20 metre uzaklık oluyor. pası alan adam kontrol edene kadar canı çıkıyor. rezillik resmen, ft hükümetle mi anlaştı acaba başağı şampiyon yapacaklar el birliğiyle?

Maç dönse ne olur ki. Bu takım şampiyon olması imkansız.

Hem oyuncuları ile hemde teknik heyeti ile iflas etmiş durumundayız deplasmanda özelikle.

Şu maçta da yenilelim herkes işiyle gücüyle uğraşsın bari. İkincilik bile tehlikede

Linnes gibi bir yedek bek varken emre taşdemir denen yeteneksizi,korkagi,orta açmayı bilmeyeni,sürekli geriye oynayani alanda oynatanda futboldan anlamıyordur.

Bu rezlatin hesabını birileri vermeli.
Acaba terim bu sefer suçu kime atacak

1.5 senedir bu takım deplasmanda hiç bir şey oynamıyor. anti terimci falan da değilim ha. başlığına da yazdım. motive değilse bıraksın sezon sonu. her hafta bu takım hangi şekil gol yiyecek diye hesaplıyoruz. bu maçı çevirsek ne. herhangi bir deplasmanda kevgir olacaz yine.

Bu Diagne ne kosu yapiyor, ne pres yapiyor ne de pas isteyip duvar oyunculuk yapiyor. Mitroglou bundan üstün ve bu herif tek joker olarak kullanilsin ve yazin postalansin.

İlk defa mı bok gibi oynuyoruz? Ne yapalım onu söyle ? İLK 11 de yanlış adam var mı? Yoksa bütün olay futbolculara yazar önce
İlk defa oynamiyoruz diye bunu normal mi kabul edelim ne demek istiyorsun? Terim geldiginden beri bok gibi oynuyoruz evet oncesinde de oynuyorduk onun doneminde de degismedi demek ki fayda saglamiyor. İlk 11'de yanlis saymaya kalksan burdan koye yol olur. Emre Tasdemir, Diagne yedekte Akbaba bu adamlarin bu takimda isi ne?

Feg ve belhanda aldıkları 10 topun 8ini kaybetmiştir.sorumluluk alacam diye takımı sabote etmekten başka boka yaramıyorlar

Bursa 57,30 biz 54,60 kosmusuz

Onyekuru her zamanki gibi deplasmanlarda rezil. Boyle kanat oyuncu olur mu ya

Yunus şu ruhsuz Onyeden neyi kötü yapacak ulan vallahi bıktım, Şu futbola bak ya Basak puan kaybetsin diye çılgınca bekliyoruz sonrasına bak.

Evet evet, stoperler malesef bizi yanıltdı. Bunlara belhanda ve feghouli de eklenince temposuz bir takım olduk.

Marcao, Maicon'un genç versiyonu. İkiside ağır. Luyindama da heran hata yapacakmış gibi oynuyor.

Belhanda herzaman ki gibi. Neyse, ben bir belgesel açıp izleyeceğim, yarın iş, var sinirlerim bozulacak yoksa. En iyisimi bir aslan belgeseli izleyeyim, o bile daha çok heyecan verir.
Hocam bence alakası yok stopere ramos ile vin jiki koy yine aynı olur.İlerde top tutamıyoruz.Defanstan top çıkarıyoruz Çıkardığımız top sürekli geri geliyor atak yiyoruz.Dünyanın en iyi stoperleri olsa illa ki yeriz gol.

mariano ve feghouliyi odaya kapatip dövmek lazim normal sartlarda. onyekuru sebegine diyecek söz yok

cagne yali kazigi gibi önde dikiliyor sadece

Geri
Üst Alt